vbaeva-2

Майски крос в Асеновград на 27/05

Крос „Асенова крепост 2017”, част от Майските културни празници на Асеновград, ще се проведе на 27 май (събота).

Стартът и финалът ще са на площ. „Акад. Николай Хайтов, а трасето е: Централен площад - Асенова крепост - Централен площад.

Спортното мероприятие е с начален час 10:30 ч..

Няма ограничения за възрастта на участниците, очаква се в кроса да се включат и цели семейства.

Въпреки че проявата няма състезателен характер, първите финиширали  ще получат награди, обещават организаторите - Център за местни инициативи и развитие - Асеновград (ЦМИР) и Спортен клуб „Тритон Екстрийм”.

Отличия ще има и за най-малкия и най-възрастния участник, както и за първото финиширало семейство. За всички останали също е помислено – те ще опитат късмета си в празнична томбола.

Инициаторите на спортното събитие припомнят на желаещите да участват в кроса, да се явят по-рано от обявения за старт час, за да успеят да се регистрират навреме.

Крос "Асенова крепост 2017" е третото спортно събитие, организирано от ЦМИР – Асеновград и Спортен клуб „Тритон Екстрийм” за тази година.

С първото – крос „Баба Марта Run” – участници и организатори посрещнаха пролетта в градския парк, а само преди седмици пак там, малки и големи мериха сили във Великденски крос.

Успоредно с него в парка се проведе и първото за града занимание с йога на открито, с участието на Студио за йога „Ин и Ян” – Асеновград.

Последно променена в Понеделник, 15 Май 2017 14:51

Коментари  

Живко-Митничаря
0 #1 Живко-Митничаря 12-05-2017 16:58
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови