vbaeva-2

Манол Генов награди финалисти в Аматьорска лига

През почивните дни в Асеновград приключи зимната серия от Аматьорската минифутболна лига /АМФЛ/. В нея взеха участие десет отбора, като победител стана тимът на „Зенит".
Кандидатът за народен представител Манол Генов осигури наградния фонд за лигата и лично окичи медалите на най-добрите футболисти с думите: „Държавата трябва отново да заеме своето място като основна опора и подкрепа за българския спорт. За по-малко от 30 години са съсипани стотици спортни бази в цялата страна заради финансова немърливост и лични интереси. Неоходимо е да се намерят правилните механизми за стимулиране и финансиране на спорта в България, ако искаме младите ни таланти да прославят името на страната ни, вместо да се състезават за други държави."
Организаторът на АМФЛ в Асеновград Огнян Моллов сподели своята благодарност към общинската структура на БСП - Асеновград, която е постоянен спонсор на събитията от местно ниво.


Коментари  

Петърчо
+3 #1 Петърчо 13-03-2017 10:31
Манол Генов и кмета на село Червен Наско Игнатов откраднаха парите за водоснабдяванет о на селото и сега всички миришат нямат вода да се изкъпят
цитат
Костов
0 #2 Костов 13-03-2017 13:14
Той и диндо мирише,защото е мангал.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови