Коледен крос в Асеновград за 7-ма поредна година

Център за местни инициативи в Асеновград организира традиционен КОЛЕДЕН КРОС - за седма поредна година!

Традицията повелява - напълно безплатно участие и щедри подаръци, томбола, награди, лакомства...

Традицията повелява - забавление, широки усмивки, музика и много настроение!

Традицията повелява – в сняг, дъжд, мъгла или пек – на старта от малък до голям човек!

В светлите дни преди Коледа, добре ще ви се отрази едно бягане или скоростно ходене, което да завърши като празник с приятели! Или можете просто да дойдете и да се потопите в еуфорията на старт-финала!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В ASENOVGRAD-ONLINE ПРОГРАМА НА КРОСА И ПОДРОБНОСТИ!


Comments  

Славчо Тира
0 #1 Славчо Тира 20-11-2019 18:09
Разбрах че Петърчо Мишина ще участва в Гей Сексмаратона в Вале.Като му знам възможностите съм сигурен че ще е на 1 място,давай смело напред Петре,покажи на тези хора как се
Quote
Петър Пейчев
0 #2 Петър Пейчев 20-11-2019 21:42
Славчо обичам да погаля пухкавите ти задни бузки и след това разтварям бузките и вкарвам питона в дупето ти. Помниш ли в началото те болеше, но сега ти е хубаво мръсницо. Играхме си на тир и тунели. Аз вкарвам моя тир в дупето на Славчо и след това го вадя, вкарвам тира и вадя. Затова Славчо се казва Славчо Тира.
Quote
Андон Гирата
-2 #3 Андон Гирата 21-11-2019 14:52
Помня как Слафчо ти разпори задника бе Петърчо. После Кемпеса те кара до болницата, как само виеше Мишина. От 15 годишен Петърчо сам си разстваря задните бузки щом виде тираджия, после дава език да му паркират кожения тир заедно с ремаркето и след това му източва горивото до дъно
Quote
Петър Пейчев
0 #4 Петър Пейчев 21-11-2019 19:10
Сега курвите пишат под името на Андон педала. Този Андон е психически лабилен. Изпускали са му гира на главата и е превъртял. Сега се е проебал и му вкарват гира в дупето. Затова му казват Андон гирата.Абе къде е Славчо за да му вкарам тира в задника.
Quote
Петър Пейчев
0 #5 Петър Пейчев 22-11-2019 12:21
Къде сте боклуци, мизерници и педали. Всички се скриха в мишата си дупка. Аз съм най-големия лихвар в града. Аз съм Петър Пейчев.
Quote

Добавете коментар