vbaeva-2

Ромите, били спортисти, искат на свобода

Понеделник, 13 Ноември 2017 10:04 | | Печат | Е-мейл | 1 Коментирай

Районен съд - Асеновград ще разгледа искането на защитника на обвиняемите Исмет  Л. и Костадин  М.  за изменение на взетите им мерки за неотклонение от „задържане под стража“ в по-леки такива.

Спрямо обвиняемия Исмет  Л. е повдигнато обвинение за това, че е извършил престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 от НК, за това, че на 26.06.2017 г. в гр. Асеновград, обл. Пловдив, на ул. „Любен Каравелов“, в съучастие като извършител с обвиняемите Емрал С. Р., Яшар А.С., Костадин В. М., Стефан Ф. Д., Васил Г. И., Джавет А. Ю., Асен В. А., , е извършил непристойни действия /агресивно поведение, изразяващо се в хвърляне на камъни, участие в масово сбиване, отправяне на ругатни и заплахи/, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено на обществено място – улица, в присъствието на много хора, и то по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

За това престъпление се предвижда наказание до 5 години лишаване от свобода.

 Спрямо обвиняемия Костадин  М. е повдигнато обвинение за това, че е извършил престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 от НК, за това, че на 26.06.2017 г. в землището на гр. Асеновград, на ул. „Любен Каравелов“, в съучастие като извършител с обвиняемите Емрал С. Р., Яшар А.С., Исмет К.Л., Стефан Ф. Д., Васил Г. И., Джавет А. Ю., Асен В. А., е извършил непристойни действия /агресивно поведение, изразяващо се в хвърляне на камъни, участие в масово сбиване, отправяне на ругатни и заплахи/, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено на обществено място – улица, в присъствието на много хора, и то по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

 

За това престъпление се предвижда наказание до 5 години лишаване от свобода. 

Последно променена в Четвъртък, 16 Ноември 2017 12:18

Коментари  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 13-11-2017 11:36
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман галаТанка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния мангал Сабрито-Кюрда все копелета мръсни. На Мунгата кучето Пуфи Руменов Демерджиев и то дава пари на лихва
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови