Д-р Хр. Грудев - на честването на Левски в Карлово

Народните представители д-р Христо Грудев и Запрян Янков честваха 180 годишнина от рождението на Васил Левски в Карлово
Народните представители от ГЕРБ, придружени от областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков, общинския ръководител на ГЕРБ-Карлово Данка Люртова, общински съветници от ГЕРБ, членове и симпатизанти, присъстваха на тържествения митинг- заря, посветен на 180 години от рождението на Апостола на свободата в Карлово. На 18-ти юли преди 180 години в България се ражда един от най-смелите герои на България, оставил светла диря в народната памет. В родния град на Васил Левски бе кулминацията на тържествата за отбелязване на годишнината. По този повод областният координатор Розалин Петков изпрати до кмета на общината д-р Емил Кабаиванов поздравителен адрес в който се казва:
„Бих искал да честитя на Вас и на всички карловци 180 годишнина от рождението на Васил Левски.
Заветите на Левски, са вечно живи и актуални и днес и вярвам, че те ръководят работата Ви като кмет на Карлово и на общинската администрация, защото както е казал Апостола: „Всичко се състои в нашите задружни сили".
Васил Левски е личност, която фокусира в себе си националната ни гордост. Той е обединител на нацията, пример за подражание на всички поколения българи, независимо от историческата епоха, в която са живели.
Затова нека славим, почитаме, уважаваме и да се прекланяме пред Васил Левски – Апостолът на българската свобода! „
След официалната церемония пред паметника на Левски народните представители д-р Христо Грудев, Запрян Янков, областният координатор Розалин Петков и представителите на ГЕРБ сведоха глави и отдадоха почит пред Апостола. В знак на уважение те поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски.


Comments  

Живко Митничара
+1 #1 Живко Митничара 20-07-2017 09:52
Къде е моята приятелка Весела Симеонова в Карлово?Не мога да е наеба тези дни,къде се е скрила в Карлово?
Quote

Добавете коментар