Печат на тази страница

Потомствен казак показа бойни техники

Вторник, 11 Юли 2017 17:11 | | | 1 Коментирай

Асеновград е домакин на едноседмичното обучение по уникалната Система за самоотбрана на руски инструктор на спецчасти – Сергей Полунин. За втора година със съдействието на асеновградчанина Иво Величков Полунин избра региона за своите семинари за работа с тялото и съзнанието. Първият семинар се състоя на 8 и 9 юли в столицата като събра над 30 души с най-разнообразни интереси и професии: представители на различни бойни изкуства, хора с интереси в области като самоотбрана, психология, себепознание и много други. Обученията на Сергей Полунин продължават в Асеновград и Пловдив до 16 юли. Сергей Полунин е дългогодишен инструктор по бойни и приложни техники и оцеляване на руските специални части и вицепрезидент на Федерацията по армейски ръкопашен бой в Русия.

Потомствен оренбургски казак, познава и прилага в обучението си най-доброто от бойни умения и психофизическа нагласа от казашкото бойно наследство като упражнения за тренировка със сабя, тояга, елементи от ездата, нагласа на воина преди и по време на бой и т.н. Сергей Полунин е създател на уникална Система, която се основава на обучението на руските специални части, пригодено и за съвременното гражданско общество. В основата на Системата стоят естествените реакции на човешкото съзнание и тяло, развиването на психологически и физически умения за използване по-пълно на потенциала, който всеки човек притежава. Уменията, добивани при това обучение, са полезни и за представители на правоохранителните органи, за работа с хора, овладяване на безредици, обезвреждане на един и повече противници с подръчни средства, справяне в ситуации на напрежение, улични сблъсъци и др. На семинара в столицата бяха представени разнообразни техники и умения за самоотбрана с и без оръжие като тояга, нож, пистолет, както и други подръчни средства, които могат да послужат за самозащита.

Наред с чисто практическите умения, Системата на Полунин има и упражнения и методи с оздравителен ефект. Тя се практикува също така и като средство за по-активен и пълноценен начин на живот. Освен уникалния характер на обучението, все повече хора са привлечени от методиката на преподаване на самия Полунин. Той е интересен преподавател, с личен боен опит, умения в обучаването на хора по цял свят, с различно социално ниво и различни възможности.


Comments  

Bokluka
+2 #1 Bokluka 13-07-2017 08:52
Dimitar Ervenliev po izvesten v G.Voden kato (kartofa)hvanet e go tova dilarche gnusno!Do koga shte zaribqva decata s droga....
Quote

Добавете коментар