Кандидати за депутати от ГЕРБ честваха 3-ти март

Кандидати за народни представители от ГЕРБ – Пловдив област заедно с водача на листата генерал Константин Попов отбелязаха тържествено Националния празник – 3-март в Асеновград.

Ген. Попов, Силвия Хубенова, д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, областният координатор Розалин Петков и общински съветници и членове на ГЕРБ-Асеновград се поклониха пред подвига на  прапоршчик Вишняков  и поднесоха цветя пред паметника му в двора на църквата "Свети Димитър.

„ Днес прекланяме глави пред паметта  на нашите славни деди, на всички воювали за свободата ни убедено, храбро и гордо. Пожелавам на всички българи да носят светлия идеал, да бъдат достойни хора, да гледат напред и да правят добро за България“, каза генерал Попов.

На 3-ти март представителите на ГЕРБ-Пловдив област заедно с генерал Константин Попов бяха благословени от отец Веселин в Рибната църква в Асеновград. Там бе отслужен молебен за здраве и успешна предизборна кампания.

„На празника на Свободата, нека помним, че винаги сме побеждавали и сме били силни, само когато сме единни“, каза след церемонията генерал Попов.

„Пожелавам мъдрост на всички българи и нека не забравяме славното ни минало, каза Силвия Хубенова.

„Да си припомним подвига на хилядите българи и на всички загинали за свободата на България и нека той бъде пример за всички нас и днес“, каза д-р Христо Грудев.


Comments  

ДИНДО
+1 #1 ДИНДО 03-03-2017 17:36
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
Quote

Добавете коментар