Евелина Апостолова на форум на Жени ГЕРБ

Председателят на ЖЕНИ ГЕРБ в Пловдив област и пета в кандидат-депутатската листа в областта бе на семинар на женската организация на най-голямата дясна партия в Стара Загора.

На форума присъства и лидерът на ГЕРБ и водач на листата в Пловдив Бойко Борисов.

Ето какво написа Борисов в профила си във Фейсбук след семинара:

В програмата на Политическа Партия ГЕРБ няма нито една незащитена цифра – средна заплата, минимална заплата, повишаване на пенсиите, бонуси на Великден и Коледа – всичко е изчислено на база на постигнатия ръст и събраните повече пари в бюджета.

След правителството на Орешарски фискалният резерв бе 3 милиарда лева, а сега е над 14 милиарда лева. Една от опорните точки на нашите опоненти е, че ГЕРБ трупат дълг – тези пари стоят непипнати във фискалния резерв.

Необходимо е да имаме буфер, защото след КТБ беше подготвена друга банка да падне. Ние стабилизирахме банковата система още първата година.

Тази атака срещу ГЕРБ е, защото опонентите ни нямат какво да кажат. Сега взеха от единия тунел лампите и ги сложиха в другия и казват, че това е работа за 5 години.

Преди месец обясняваха, че правителството в оставка не трябва да провежда обществени поръчки, сега, когато започнаха ударно да правят поръчки, казват, че били забавени.

Удивен съм от нежеланието да се припомни какъв закон прие БСП за амнистията – най-срамният закон от далечната 1945 година, чрез който присъдите на определен кръг от хора се намалиха или амнистираха напълно.


Добавете коментар