Пълен площад за Цачева - Манушев /видео/

Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев провеждат кампанията си лице в лице с хората в пълни зали и на пълни площади в цялата страна. По този начин ние показваме прозрачност в посланията си към българските граждани. Прозрачно ще бъде и управлението на Цачева и Манушев като президент и вицепрезидент на България.

Това каза шефът на Предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие тази вечер на пълния площад в Асеновград.

ГЕРБ доказа, че е национално отговорна партия. Ние не делим общините на малки и големи, нито хората по етнос, пол, възраст или вероизповедание. Отпуснати бяха допълнителнo средства за образование, здравеопазване, сигурност и за всички секторни политики, които допринасят за развитието на регионите в България и за по-добрия живот на хората.

Според зам.-председателя на ГЕРБ правителството прави всичко възможно страната ни да се подготви за изпълнението на следващия програмен период.

„В момента имаме увеличение на приходите в бюджета. Премиерът Борисов пое ангажимент, че ще бъдат заделени 1 милиард лева за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност през 2017 година. Отпуснати бяха допълнителни средства за образование, здравеопазване, сигурност и за всички секторни политики, които допринасят за развитието на регионите в България и за по-добрия живот на хората", обясни Цветан Цветанов.

Той даде пример с храма „Свети Архангел Михаил", който днес бе открит лично от министър-председателя Бойко Борисов. „След 20 години чакане и благодарение на отпуснатите от правителството 40 хиляди лева за довършването му, днес жителите на Асеновград вече имат своя храм", подчерта Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ отправи призив към всички български граждани да упражнят правото си на глас на 6-ти ноември.

„Високата обществена подкрепа ще легитимира следващия президент на България като истински обединител на нацията. Аз съм уверен, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на страната, защото притежава всички необходими качества. За десет години в активната политика тя не се промени към хората. Няма да го направи и като президент. Нейната силна подкрепа ще бъде достойният човек и истински патриот вицеадмирал Пламен Манушев. Да ги подкрепим с номер 17 в бюлетината", каза още Цветан Цветанов.

Вицеадмирал Пламен Манушев обясни пред жителите на Асеновград, че те са наследници на българските герои от славния 21-ви Средногорски полк, които са воювали през 1912 г.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент бе категоричен, че България е силна, когато е единна.

„Не трябва да се подаваме на манипулациите и да позволяваме страната ни да бъде разклатена, защото това ще доведе до срив в институциите и спиране на цялостното развитие на България. Изборите на 6-ти ноември трябва да гарантират, че България ще продължи да се движи по пътя на развитието. Като президент и вицепрезидент ние с Цецка Цачева ще работим за силна държава, за образована и просперираща нация", обясни Пламен Манушев.

По думите му, трябва да бъде насърчавано развитието на бизнеса, който се нуждае от квалифицирана работна ръка.

Като приоритет Манушев заяви модернизирането на българската армия, за да бъде страната ни предвидим съюзник на ЕС и НАТО.

Вицеадмирал Пламен Манушев бе категоричен, че обществото се нуждае от справедливост, от сигурност за семействата и доходите си.

„За да се случи това, върховенството на закона трябва да се спазва. С Цецка Цачева ще настояваме за продължаване на съдебната реформа, за да има независим и работещ български съд", каза още Пламен Манушев.

Аз съм уверен, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на страната, защото притежава всички необходими качества, каза още Цветан Цветанов. За десет години в активната политика тя не се промени към хората. Няма да го направи и като президент. Нейната силна подкрепа ще бъде достойният човек и истински патриот вицеадмирал Пламен Манушев. Да ги подкрепим с номер 17 в бюлетината! - завърши Цветан Цветанов.

Медия


Добавете коментар