Режат гумите и мацат с яйца кола на СКАТ

Лек автомобил "Шевролет", собственост на телевизия СКАТ на Валери Симеонов, е с нарязани гуми, вдлъбнатини по тавана и омацана със счупени яйца.

Индидентът става снощи между 20.30 часа и 22.30 часа на ул. "Захария" в Асеновград, докато репортерски екип снимал молитвената вечеря - ифтар изпроводена специално от Истанбул за 2500 души в квартал Долни Воден.

След като са си свършили работата и се върнали до автомобила си, телевизионерите го заварили изпотрошен, с надупчени гуми и омазан с яйца.

Вандалски акт срещу автомобил на СКАТ. Щетите - 4 нарязани гуми, вдлъбнатини по тавана и обилно замерване с яйца, съобщи в профила си във Фейсбук репортера на телевизията Кристиян Гаров.

Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на РУ – Асеновград.

Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК.

Припомняме, че 3 ТИР-а и два автобуса докараха инвентара и екипа за религиозна вечеря-ифтар за 2500 души от населения с мюсюлмани асеновградски квартал по повод Рамазан Байрам.

След залез слънце, на площада пред кметското наместничество в махалата, религиозна музика призова мюсюлманите, които цял ден са постили по повод предстоящия през юли Шекер Байрам.

Ифтарът се дава от истанбулската община Байрампаша.

Вече 12-та година поред оттам правят благотворителни вечери за мюсюлманите на Балканския полуостров.

За пета поредна година от турската община правят ифтар в Долни Воден, като тази година вечерята е предвидена за 2500 гости.

С единия от ТИР-овете организаторите носели маси и столове за присъстващите, вторият ТИР бил оборудван с кухня и дори си имал генератор.

Трети ТИР превозвал сцена, на която турски музиканти ще свирят религиозна музика.

Специално за ифтара пристигна и турски дервиш, който ще изгони злите духове от квартала.

70 души екип и известен турски готвач приготвиха ритуалната храна – от телешко месо, като продуктите се купували от България.


Comments  

ФАКИРА
+4 #1 ФАКИРА 08-06-2016 16:15
Тапата и Алармата нарязаха гумите и хвьрлиха яйца и после играха кючек на тавана на колата
Quote
ЦАР ИВАН
+1 #2 ЦАР ИВАН 08-06-2016 16:48
ИЗРОДИ СМЪРТ МАМА ВИ МРЪСНА ЦИГАНСКА ПОЛИЦИЯТА КЪДЕ СПИ КАК МОЖЕ ТАКОВА БЕЗДЕЙСТВИЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ НЕ ПАКИСТАН ЗАБРАНА ЗА ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ.
Quote
Джевжет Чакьров
+3 #3 Джевжет Чакьров 08-06-2016 20:35
На Сезго от Ауто Парс ще му направя още един сюнет опита се с Сепетчи да ме свали от влас но не мина сега ще му взема ебливата жена
Quote

Добавете коментар