ГЕРБ – Пловдив област чества 134 години от Съединението

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев и народните представители д-р Христо Грудев, Младен Шишков и Запрян Янков, общинският ръководител на ГЕРБ - Съединение Петя Червенакова, общински съветници от ГЕРБ, председателите на Общинския съвет на община Марица Гергана Трендафилова и на община Стамболийски Стоян Богданов, областното ръководство на Жени ГЕРБ Пловдив област – Евелина Апостолова и Катя Алова, присъстваха на честването на 134-та годишнина от Съединението на Източна Румелия с Княжество България в Съединение. Домакин бе кметът на общината Атанас Балкански.

Той заедно с представителите на ПП ГЕРБ, гости и жители на града присъстваха на панихидата в храма „Свети Атанасий" в Съединение. Те сведоха глави в знак на почит пред българските политици обединили се, за да бъде Съединението. В края на църковната церемония бяха поднесени стръкове цветя в памет на загиналите. Редица общественици и революционери дават живота си за тази национална кауза, родила се и живяла години наред в умовете и сърцата на българите, разделени несправедливо от Великите сили.

„И днес са актуални поуките от този изстрадан, но тържествен акт за България, а именно, че обединен около една кауза и една цел, българският народ е силен и в състояние да постигне всичко", коментира областният координатор Георги Мараджиев.

Тържественото честване на годишнината продължи с литийно шествие, в което се включиха и представителите на ПП ГЕРБ. Начело бе знамето на Голямоконарската чета, пазено в музейната експозиция град Съединение.

Честването на паметното събитие от 1885 продължи с възстановка в центъра на града. При нея доброволци пресъздадоха драматичните часове на 5-ти септември, когато Голямоконарската чета тръгва към Пловдив начело с Чардафон Велики, за да осъществи Съединението. Тържественото отбелязване на историческия момент продължи с вечерна проверка, в която се включиха представителни роти на 61-ва Стрямска бригада и завърши с пищна заря.


Comments  

Петър Костов
0 #1 Петър Костов 06-09-2019 13:13
Аз чакам с нетърпение да дойде моят празник 2 февруари.
Quote
Петър Пейчев
-2 #2 Петър Пейчев 06-09-2019 14:56
Ей адаш, ей Пете голяма палавница си. Пете обичам да погаля пухкавите ти задни бузки след това да ги разтворя и да вкарам питона в дупето ти. Преди пищеше, а сега въртиш задника и квичиш от кеф. Голям педал стана Пете.
Quote
Петър Костов
0 #3 Петър Костов 06-09-2019 17:34
Ей адаш, ей Пете голяма палавница си. Пете обичам да погаля пухкавите ти задни бузки след това да ги разтворя и да вкарам питона в дупето ти. Преди пищеше, а сега въртиш задника и квичиш от кеф. Голям педал стана Пете обичаш да лижеш на магарето за Веско чепа.Мръсница си ти Пете,ахална лихварка
Quote
Петър Пейчев
-1 #4 Петър Пейчев 06-09-2019 20:06
Ей глупаци, измислете нещо и не повтаряйте едно към едно мойте думи. Но какво да измислят с пилешките си мозъчетата. Тъпако не можеш да ни разделиш с моята любов Петето. Петето е мръсница и обича да бъде обладавана на различни места. Пете обичам те и никой не може да ни раздели. Обичам питона ми да е в теб и нека курвите ни завиждат.
Quote
Китипа
-2 #5 Китипа 06-09-2019 23:44
Неграмотния мангал под името Петър Костов първо да се научи да пише на български език, тогава да се изказва неподготвен. Неграмотнико какво означава "лижеш на магарето за Веско чепа. Тъпанар ти да лижеш на магарето чепа, а след това да ти разпори задника. Мангал, какво означава "ахална лихварка ".Много си тъп и прост като цървул.Жалък педал.
Quote
Цецо Културиста
0 #6 Цецо Културиста 07-09-2019 10:02
Снощи Петърчо Костов почерпи по една лимонда,сменил си фамилията.Целия т град знае че Педърчо е жена на Колю Костов,Китипа и той работи на Скобелева майка,МИНЕТ майстор е
Quote
Петър Пейчев
-2 #7 Петър Пейчев 07-09-2019 14:56
Ей Цеци мръснице от ревност пишеш глупости, но аз те обичам любовно и ще продължавам да те праскам. Обичам мазното ти дупе и да разтворя бузките ти и да вкарам питона в дупето ти. Костов си има жена и това е диндо циганина, който му роди близнаци. Диндо има малка пишка, но е добра майка. Китипа много точно описва простотията ви и това, че сте неграмотни маймуни и затова го нападате човека.
Quote

Добавете коментар