Печат на тази страница

3 депутати от ГЕРБ на нова полицейска приемна

На откриването на новата полицейска приемна на РУ Асеновград представителите на ГЕРБ бяха придружени от областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков

Официално за откриването на приемната в Асеновград дойдоха и вътрешният министър Валентин Радев, главният секретар на МВР Младен Маринов и вицепремиерът Валери Симеонов, който преряза лентата.

За реализирането й са вложени 27 000 лева. Откритата приемна е част от мерките, които бяха взети след протестите на асеновградчани след побоя на децата-състезатели по гребане.

Тя ще помогне за спазването на обществения ред и повишаване на сигурността на жителите на общината.

По думите на вътрешния министър Валентин Радев само от началото на годината в региона са извършени 652 престъпления.

В новата приемна ще работят трима инспектори и 2-ма постови. За тяхната издръжка -заплати, осигуровки и гориво държавата ще плаща по 15 хиляди лева всеки месец.

След събитието в ромския квартал „Лозница" представителите на ГЕРБ – генерал Попов, д-р Христо Грудев, Запрян Янков, областният координатор Розалин Петков и министър Радев провериха до къде е стигнала реконструкцията на пътя Асеновград – Пловдив.

Те се убедиха, че се работи на пълни обороти. 10-километровата отсечка ще стане като магистрала - пътните платна ще се удвоят от изхода на Пловдив до табелата на Асеновград.

Освен чисто нов път, ремонтът предвижда изграждане на две кръгови кръстовища и подлез, както и две локални платна на разклона за Крумово и на кръстовището с Околовръстното на Пловдив.

Галерия със снимки


Добавете коментар