vbaeva-2

Д-р Христо Грудев с открита приемна в Садово

При засилен интерес премина приемната на д-р Грудев в Садово. Освен жители на общината да се срещнат с народния представител дойдоха и кметове на малки населени места, както и общински съветници от ГЕРБ.

На срещите присъства и общинският ръководител на ГЕРБ - Садово Георги Буков. Христо Грудев и дошлите на приемната обсъдиха проблеми в системата на образованието - попълване на паралелки, отпадане на ученици, финансиране на учебните заведения и възможности за намирането на допълнителни средства за ремонтни дейности.

Земеделски производители от региона поставиха въпроси за субсидиите и за кандидатстването по определени мерки. Бяха обсъдени и теми, свързани със спортната дейност в общината. Местният предприемач Кольо Желязков потърси съдействие от народния представител във връзка с предотвратяване на административни пречки.

Той има намерение да кандидатства с проект, по мярка 6.3 - стартова помощ за млади земеделски стопани по Програмата за развитие на селските райони. Според новите промени в Наредбата за мярка 6.3 приема се отлага за края на месец юни.


Добавете коментар

Защитен код Обнови