Д-р Христо Грудев с приемна в Садово

Депутатът от ГЕРБ д-р Христо Грудев се срещна с жители на Садово в присъствието на общинския ръководител Георги Буков и представители на общинската структура. Той обсъди с хората, дошли на приемната, предимно лични проблеми – свързани с имущество и земеделски земи.

Имаше и такива, които споделиха своите опасения от евентуалното настаняване на мигранти из селата в малките общини. Народният представител успокои присъстващите, че няма решение на правителството за настаняване на бежанци в общините и че с тези твърдения БСП се опитва да всява смут сред хората.

С членовете на ГЕРБ Христо Грудев поговори за изминалите президентски избори, беше направен и подробен анализ на разултатите в селата и в община Садово.

Равносметка на изборните резултати бе направена и на срещата между народния представител Христо Грудев, младежите и съветниците от ГЕРБ-Асеновград. Те се срещнаха в офиса на партийната структура и поговориха за грешките, както и за добрите идеи по време на кампанията, обсъдиха и организационни проблеми на местно ниво.

Галерия със снимки


Добавете коментар