БСП подкрепи кмета на Садово за втори мандат

Настоящият кмет на община  Садово Димитър Здравков получи доверието на членовете на БСП и бе номиниран за втори мандат от левицата.   Здравков бе единствената номинация за кмет на общината, излъчена от всички парлтийни организации.
Считам,  че направеното никак не е малко, сподели в своя отчет кметът, като припомни инвестициците в инфраструктурата, образованието, социалните дейности, работата по европейски проекти.  Само през последната година по програма «Растеж и развитие на регионите» бяха усвоени  близо 1 800 000 лева, с които бе направен по един приоретитен проект във всяко от селата на общината. В шест от селата бяха реализирани и проекти  по ПУДООС. С общински средства бе  възстановена и спортната зала в Садово, ремонтирана бе сградата на клуб Тракиец, общо пет са футбулните клубове, които се спонсорират от общината.  Това стана възможно и заради добрата финансова политика на общинското ръководство, което успя в рамките на мандата, без да  увеличава  местните данъци да покачи приходите от тях със 700 000 лева, каза още Димитър Здравков.
Предстои ни много работа и се надявам да да имаме възможността да продължим да работим за жителите на общината за по-добър и достоен живот, каза в заключение кметът на община Садово.
Конференцията утвърди и номинираните кандидати за кметове на села от общината  и  листа общински съветници. Водач на листата ще е Атанас Телчаров, председател на структурата на левицата. Средната възраст на  седемнайсетте канидати в нея  е 41 години, като  само двама са кандидатите, които са били и в предишния местен парламент, добави Телчаров при нейното представяне. 
 
Последно променена в Понеделник, 06 Юли 2015 18:12

Comments  

красимир
+2 #1 красимир 06-07-2015 17:28
Какво направи кмета комонист.Честно казано нищо,за общината.Щом един път важен за туризма не успя да отремонтира,кой то е жизне но важен за зимния туризъм не можа да отремонтира,ког ато кумонистите бяха на власт.Става въпрос за пътя Поповица- Болярци до исхода за Асеновград.И това е бил кмет ама корумпиран.
Quote
КОСС
+3 #2 КОСС 24-07-2015 16:13
След като на събранието са присъствали само служители на общината,как очаквате на издигнат друг кандидат !!!! Смеят ли да издигнат друга кандидатура,нал и ще изхвърчат от работа !!!! За Здравков какво да кажем-за него освен цигани други не съществуват,за тях и дупе дава,нали са му основните гласоподаватели ,само те не разбират колко е прост и ограничен,по рождение-олигоф рен!
Quote
Васко
+1 #3 Васко 11-09-2015 11:30
Най–крадливия кмет!
Quote

Добавете коментар