Георги Мараджиев се срещна с ГЕРБ-Садово

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев беше придружаван от народния представител д-р Христо Грудев, от административния секретар и кмет на Раковски Павел Гуджеров, от областния ръководител на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова. Домакин на събранието бе общинският ръководител на ГЕРБ - Садово Георги Буков.
„Всяка община ни е важна, няма малки, няма големи общини. Ние като управляващи от ГЕРБ има ме лоста и подкрепата на правителството, а всички Вие, членовете на ГЕРБ от 17-те общини сте нашата опорна точка. Заедно можем да променим ситуацията в общините, където няма кметове на ГЕРБ, но трябва много работа, каза Георги Мараджиев в началото на събранието. Той уточни, че добрите резултати ще дойдат, когато всички активно се включат в работата с хората по места. По думите му общинските съветници от ГЕРБ трябва непременно да са там, по селата и да чуват проблемите и да се опитват да помагат. „Искаме да Ви убедим като едни успешни кметове с Павел Гуджеров, че там, където управляват кметове на ГЕРБ, резултатите са много и са видими. Това е така, защото се работи, защото се усвояват средства, защото се защитават проекти, защото чуваме какво ни казват хората", каза още Мараджиев. Според него силата на партията е в младите хора, на които трябва да даде шанс всяка общинска организация. „Нека им дадем шанс да се покажат, да ги включим активно в партийния живот, а не да ги търсим само по избори", бе категоричен Мараджиев. С думите му се съгласи и административният секретар на ГЕРБ – Пловдив област Павел Гуджеров, който каза, че в Раковски именно младите хора са двигателят на промените и новите идеи. Той подчерта, че с уменията и знанията на младежите може да се противопоставим на фалшивите новини, с които ежедневно ни залива БСП. При управлението на ГЕРБ има стабилност и просперитет и това трябва да се обяснява на хората.
„Трябва да се противопоставяме яростно на фалшивите новини, каза и народният представител д-р Христо Грудев. По думите му с тях БСП манипулира хората в малките населени места, до които няма информация какво всъщност се случва в държавата. Грудев бе категоричен, че представителите на ГЕРБ имат тази роля - да обясняват, да дават примери за свършеното, за да знаят хората и да не се доверяват на измислени, неверни информации.
„Разходете се сред хората, идете в селата, поговорете и чуйте какво ги боли, призова и областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. Според нея ако навреме бъдат оборени неверните слухове, ГЕРБ ще има по-голям шанс в малките населени места. Апостолова уточни, че младежите и жените в ГЕРБ са двигателя на промените и техни представители трябва да бъдат най -близо до хората, за да им покажат правилния поглед върху ситуацията в държавата и всичко свършено до момента.
„Нека все пак оптимизмът надделее и нека всички вярваме, че и тук в Садово можем да се представим добре на предстоящите избори, каза в заключение Георги Мараджиев.


Comments  

Коко Бързински
+1 #1 Коко Бързински 10-10-2018 13:51
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките ще ги направят на сапун
Quote

Добавете коментар