Жени ГЕРБ област дариха кафемашина на пенсионери

Областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова и общинският ръководител на ЖГЕРБ -Садово Полина Памукова дариха кафе – машина, кафе и консумативи на пенсионерския клуб"Вяра" в село Караджово, община Садово. Поводът бе 10-та годишнина от създаването на клуба, който хората от селото наричат свой втори дом. Пенсионерският клуб е създаден през 2007 година с ръководител Лилия Георгиева, а в него членуват над 50 души. По време на тържеството Георгиева и сегашният председател Иванка Янкова приемаха поздрави и подаръци за годишнината.
„Бъдете здрави, единни, сплотени и заедно, обичайте се и си помагайте. Това пожела на хората от третата възраст Евелина Апостолова. „Когато имате нужда, винаги може да разчитате на нас", каза още тя.
Към пенсионерския клуб има създадена певческа група, която прославя населеното място и у нас и в чужбина. Освен това, с други членове на клуба, по време на всеки християнски празник, възрастните дами пресъздават в селото старите обичаи с автентични носии и песни, за да запазят българщината.


Comments  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 20-10-2017 16:23
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка,Албен Юнаков-Алчо,Пет ьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
Quote

Добавете коментар