Обраха 150 лв от пенсионерка на пазара

Възрастна жителка на Първомай станала жертва на кражба. Вчера по обяд 71-годишната жена се оплакала в районното управление, че докато била на кооперативен пазар в града, от чанта на колелца й била отнета друга чанта, в която имала лични документи, 150 лева и банкови карти. По случая е образувано досъдебно производство. Авторът на посегателството се издирва.  


Comments  

Петър Пейчев
-1 #11 Петър Пейчев 21-11-2019 20:52
Обичам ви женчовци! Цитит от Костов:
Горният коментар не е написан от моята жена Диндо циганина. Киро бръснара, Петър Пейчев и аз, Кольо Костов си пишем истинските имена, а всички останали мишоци пишат под различни измислени анонимни имена. Така, че женчовци продължавайте да се криете под измислени курви. Вие сте жалки страхливи мишки и нищо повече. Даже нямате капка акъл да измислите нещо, а преписвате чужди думи и фрази. Мишоци както и да се наречете Иван, Вълкан, Стойчо, Валю президент, Чанко, Лалина, Ха ха ха, Жарата, Живко, Коце, Коко и всички останали анонимни курви, като ви барна ще ви спукам от бой и е.ън. А Диндо ми е женичка и си го поебавам често за да ми роди близнаци. Диндо има малка пишка, но е добра майка.
Quote
Костов
-1 #12 Костов 22-11-2019 12:38
Къде сте мишки, защо се криете в дупката си. Аз съм най-големия пич в града. Аз съм генерал Кольо Костов. Чодела има да ми дава още няколко хилядарки. Аз обичам жена си диндо и си го поебавам често за да ми роди още деца. Диндо има малка пишка, но е добра майка.
Quote
Киро Бръснаря
0 #13 Киро Бръснаря 22-11-2019 17:09
Горния коментар е на Петърчо,моята гей другарка.Аз се казвам Кирил Иванов Василев и съм номер 1 бръснар в Асеновград.Стра хливци вие сте страхливи мишки и кухи лейки, които не са мъже, а жалки страхливи женчовци. Защо не си пишете истинските имена? Ей тъпаци не използвайте името ми педали.Петърчо ми е сърдит че му дадох само да ми прави фелацио,отзад не съм го пипнал,не се къпи и вони много.Костов и на мен дължеше 4 лева,но яде много токати и ми ги върна с лихвите.Аз съм най големия Бръснар лихвар и обичам Петърчо любовно,особенн о като ми налапа члена
Quote
Георги Царев
+1 #14 Георги Царев 22-11-2019 18:48
Днес макар и дъждовен ден,изкарах добър надник.И за мен има и за общината,всички ще са доволни.Петър Миризливица и мъжът му Колю Вонята се крият от мен,но аз ще ги барна и ще ги клатя любовно.Петър само в устата,защото отзад е разширен като тръбопровод.
Quote
Костов
+1 #15 Костов 22-11-2019 20:06
Къде сте мишки, защо се криете в дупката си. Аз съм най-големия пич в града. Аз съм генерал Кольо Костов.А ти бе идиот Царев,кой ти дава право да пишеш глупости за мойто шоколадче Петърчо.Утре с моя шев Диндо ще дойдем до асеновата крепост да видя колко си смел.Аз обичам моята пастичка Петърчо много и нищо не може да ни раздели.Тази вечер с Киро ще му правим на Петърчо Черен Педър.
Quote
Асен евн
0 #16 Асен евн 22-11-2019 21:29
Колю много си се разнежил, извади късмет ти с тази палава булка Петърчо.
Quote
Киро бръснара
-2 #17 Киро бръснара 22-11-2019 22:12
Наистина сега ви остава само да си сменяте измислените имена. Тъпако вече ти писах, че аз не се казвам Кирил Иванов Василев и хората които ме познават знаят това. Кирил Иванов Василев е анонимен педал, който пише под моето име. Защо глупаци не си пишете истинските имена, както го правя аз и Кольо Костов и Петър Пейчев.Виждам, че сте писали глупости от името на бат Кольо Костов. Костов има деца от Диндо и той му е женичка. Преписвате чужди думи и фрази, преписвате всичко защото нямате капка акъл и сте прости и глупави мъстии.
Quote
Петър Пейчев
-2 #18 Петър Пейчев 22-11-2019 22:22
Ей глупаци нищо не можете да измислите и преписвате чужди думи и изрази. Бат Кольо Костов си има жена и това е диндо циганина. Диндо му роди близнаци и си живеят щастливо. А Гошето Царя станал Георги Царев само че както и да си сменя името ще продължавам да му вкарвам царския жезъл в задника, за да се казва Георги Царев Царя с жезъл в задника. И така си го клатя Гошето и той вика от кеф "Аз съм Георги Царев Царя с царски жезъл в задника ".Та Гошето си е чист педерунгел, но се мисли за Цар.
Quote
Диндо
0 #19 Диндо 25-11-2019 19:19
Честит рожден ден на моя мъж Кольо Костов. Да е жив и здрав и да ме прави щастлива още много години.
Quote

Добавете коментар