Кандидатът за кмет на Първомай с ангажимент към работници от 2 предприятия

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай Асен Кичуков проведе срещи с работниците в две предприятия на територията на общината. Той поговори с тях за условията на работа, нуждите и желанията им за това, как да се развива тяхното населено място. Близо 60 души се отзоваха на поканата да се включат в дискусията, на която Кичуков набеляза основните акценти от предизборната си програма и поиска да чуе тяхната гледна точка за това в каква посока трябва да се развива общината и кои са най-наболелите проблеми, чакащи бързо решение.

Сред желанията на работещите се открои нуждата от привличане на инвеститори с цел създаване на повече работни места. Кичуков обясни, че сред приоритетите му е подобряване инфраструктурата в общината и по конкретно – нов мост над Марица, реконструкция на околовръстното шосе, преасфалтиране на улици и изграждане на тротоари, реновиране на парковете и детските площадки, модернизиране на детските градини. Друг акцент е развитието на спорта чрез изграждане на съоръжения и Многофункционална зала, за да останат младите хора в района.

Като опитен бизнесмен, Асен Кичуков заяви, че не на последно място ще направи каквото е по силите му за привличане на инвеститори в района, с цел създаване на повече работни места. И добави, че е отворен за срещи с всички, които имат идеи относно развитието на общината.


Добавете коментар