Евелина Апостолова се срещна с жени от певческа група

„Изборите идват и си отиват, но хората остават. Тук съм, за да засвидетелствам своето уважение и внимание към Вас, които пазите народните традиции и песни. Знам, че всички вие искате децата и внуците Ви да живеят в една по-уредена, сигурна и спокойна държава. Но това няма да стане с магическа пръчка. Ако ни се доверите и изберете номер 11 партия ГЕРБ ще въведе видеонаблюдение в малките населени места, ще увеличи броя на полицейските служители, ще въведе електронната здравна карта, ще увеличи заплатите и пенсиите, но само ако има добре работеща икономика. Всички тези промени са предвидени в програмата на ГЕРБ. Това каза Евелина Апостолова пред дамите от певческата група.

Тя бе придружавана от Полина Памукова – общински съветник и общински клубен ръководител на ЖГЕРБ-Садово. По думите на кандидата за народен представител страната ни е нужна национална политика и то дългосрочна и по отношение на здравеопазването и по отношение на образованието.

„Само така ще имаме компетентни и конкурентноспособни млади хора“, бе категорична Евелина Апостолова. Пред дамите тя разясни, че партия ГЕРБ има намерение да се справи с фалшивите ТЕЛК-ове.

Така ще се освободи ресурс, който може да бъде използван за увеличаването на пенсиите.

„Благодаря, че идвате сред нас, за да чуете проблемите. Радваме се, че в листите виждаме нови млади лица. Младите са носители на новото и те ще направят така, че да се променят нещата в държавата. Не ни забравяйте и след изборите, пожела Лилия Георгиева.

„Повярвайте ни и дайте шанс да реализираме започнатите промени, за да остават тук децата ни, призова в края на срещата Евелина Апостолова.

Последно променена в Четвъртък, 23 Март 2017 12:11

Добавете коментар