Вивалди на 3 D в Арена Армеец

Четвъртък, 27 Октомври 2016 08:40 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Билетите за грандиозното и единствено по рода си 3D шоу с виртуозни музиканти VIVALDIANNO, което ще разтърси Арена Армеец на 9 декември, от днес са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията. Пасовете за спиращото дъха събитие, към което има огромен интерес от страна на родната аудитория, са на цени между 40 и 70 лв., както вече бе обявено от организаторите Moko Solution.

Концертът у нас, част от световното турне на VIVALDIANNO, ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди. Историята на автора на "Годишните времена" е разказана по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи, а визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Бароковата атмосфера е обрисувана още с помощта на завладяваща съвременна хореография.

Уникалното в спектакъла са двата огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. Между тях е позициониран оркестър, в чийто състав влизат световноизвестни музиканти. Сред тях е и интернационалната сензация Тина Гуо. Виолончелистката с характерно отличително звучене комбинира класическа музика с модерен рок и електронни елементи. Автори на 3D шоуто са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени.

VIVALDIANNO ще се проведе 9 декември в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution.


Добавете коментар