Силвия Дей: "Обсебена от теб" вече на пазара

Понеделник, 24 Ноември 2014 12:47 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

По-малко от седмица след официалното излизане на романа „Captivated by You" българските читатели вече държат в ръцете си „Обсебена от теб" - дългоочакваната четвърта книга от поредицата „Кросфайър".
Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 20 романа, отличени с престижни награди и издадени в над 40 страни. Тя е бестселър автор №1 в 23 държави, а книгите й се издават в милионни тиражи. Правата за екранизиране на поредицата „Кросфайър" са закупени от Lionsgate.
„Обсебена от теб" връща на читателите емоцията от четенето и съпреживяването на драматичните обрати и предизвикателства, с които трябва да се справят Ева и Гидиън, за да укрепят връзката помежду си - след романтичното бягство, на което станахме свидетели в „Опиянена от теб", те трябва да се изправят срещу демоните от миналото и враговете, излезли от сенките, привлечени от тяхното щастие и готови на всичко, за да го разрушат.
За книгата:
Гидиън ме нарича „ангелчето", но той е чудото в моя живот. Моят прекрасен ранèн воин, решен да посече демоните ми, докато отказва да се изправи срещу своите собствени.
Клетвите, които си разменихме, трябваше да ни обвържат по-силно от плът и кръв. Вместо това отвориха стари рани, извадиха на показ болката и несигурността и примамиха от сенките озлобени врагове. Усещах как той се изплъзва от мен. Най-големите ми страхове се превръщаха в реалност. Любовта ми бе поставена на изпитание, което не бях сигурна, че съм достатъчно силна да понеса.
В най-светлия миг от живота ни тъмнината от миналото настъпваше и заплашваше всичко, за което се борехме така усилено. Бяхме изправени пред ужасен избор: познатата сигурност на живота, който имахме, преди да се открием, или битката за едно бъдеще, което бе започнало да изглежда невъзможно и безнадеждно като сън...

Отзиви:
„Силвия Дей има невероятно въображение. Тя всъщност си е направо гений! В тази история има повече обрати и любовна мъка, и усложнения, и гняв, отколкото в която и да е друга. И е наистина блестяща."
– Smitten's Book Blog

„Силвия е създала неостаряваща, секси и предизвикателна история и ние нямаме търпение да работим с нея, за да създадем сериал, който едновременно да развълнува и да изгради връзка с публиката, както направиха книгите й."
– Крис Селак, вицепрезидент на Lionsgate

„В Опиянена от теб Дей създава любовна история, която е едновременно изтънчена, интригуваща, интелигентна и очарователна."
– The Irish Independent

„Поредицата Кросфайър вдига летвата... Макар да са били жертви в миналото, те [Гидиън и Ева] вече не са. Станали по-силни благодарение на своята решимост да поемат контрол над живота си, вместо да бъдат управлявани от миналото си, както Ева, така и Гидиън показват голямо развитие като герои. Силно препоръчвам Опиянена от теб."
– Night Owl Reviews
Откъс от книгата ще откриете тук:
http://soft-press.com/book1089/chapter/chapter.htm
Допълнителна информация тук:
http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1089
Заглавие: Обсебена от теб
Автор: Силвия Дей
Страници: 384
ISBN: 9786191511983
Цена: 15.99


Добавете коментар