Манол Генов подкрепя Националната кампания Чети с мен

Понеделник, 29 Септември 2014 18:21 | | Печат | Е-мейл | 3 Коментирай

В деня на отворените врати на Градска библиотека „Паисий Хилендарски" кандидатът за народен представител от листата на „БСП лява България" Манол Генов не успя да се включи в колективното четене на книги, но подкрепи организаторите на кампанията „Чети с мен" и особено тяхната инициатива - „зона на пътуващата книга". Манол Генов заяви, че ще продължи и своята лична инициатива да подарява книги от български автори на хората от малките населени места.

„Асеновград със своята богата културна дейност трябва да се дава за пример и инициативи като тези са показателни. В днешния забързан и изпълнен с ангажименти живот всеки трябва да отдели време за четене на книги. Смятам, че в неделния ден, Градската библиотека да отвори врати и приема посетители от всяка възраст, е прекрасен повод хората и да общуват по-между си. Да общуваме чрез словото и четенето един на друг, от книгата на хартиен носител или в електронен вид, по нетрадиционен и изключителен начин, е симпатичен повод да се докоснем до любимите си писатели и поети", сподели Манол Генов.

Последно променена в Вторник, 30 Септември 2014 07:48

Comments  

Асеновградчанин
-5 #1 Асеновградчанин 29-09-2014 22:25
Маноле успех !!! Не обръщай внимание на тези завистливи които пишат против теб. Те в дълбочина на нещата те уважават и признават, че ти истински обичаш и работиш за доброто на Асеновград. Ние всички ще гласуваме за теб. Знаем със сигурност, че ти като депутат ще се грижиш за доброто на хората и най вече на нас Асеновградчанит е. За краткото време, в което ти беше директор на ВиК, успя да обърнеш внимание на родния ти град и селата около него. Дано всички осъзнаят, че Асеновград ще има голяма изгода, ако ти станеш депутат. Ти си политик, които скъсяваш дистанцията с опонентите и намираш начин да ги убедиш заедно да работите за казус Асеновград. Успех Маноле !!!!
Quote
читател
+5 #2 читател 29-09-2014 23:34
Макар и червен човекът си ходи сред избирателите... Потопи ВИК, дано приложи опита си и сред БСП.
Quote
as
+2 #3 as 03-10-2014 09:16
"Манол Генов не успя да се включи в колективното четене"... ами че той чете други книги - наливни...
Quote

Добавете коментар