„Избори до дупка“ и ГЕРБ препълниха читалището

Водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област Методи Андреев и кандидатите за народни представители от листата на 17 МИР Силвия Хубенова, Ангел Димитров, Вяра Стоева и Димитър Янев се срещнаха с асеновградчани преди началото на театралната постановка „Избори до дупка", която е специален подарък за жителите на общината от ПП ГЕРБ Пловдив област.

Спектакълът на театър „Искри и сезони" беше представен в читалище „Родолюбие" в Асеновград. Преди началото на представлението Силвия Хубенова, представи на препълнената зала водачът Методи Андреев и своите колеги от листата на ПП ГЕРБ Пловдив област.

Пред асеновградчани Хубенова и Андреев обясниха защо е важно да се гласува на тези избори и защо трябва ГЕРБ да спечели убедително. Те защитиха мнението, че тези избори са изключително важни за бъдещето на страната ни, защото от тях зависи пътя, по който тя ще поеме от тук нататък.

Стабилността на България може да бъде гарантирана само при управление на партия ГЕРБ, заяви Силвия Хубенова.

Андреев подкрепи думите на Силвия Хубенова и призова присъстващите масово да гласуват, за да може да бъде избран работещ парламент, който да приема добри закони за стабилизиране на България. След тези думи двамата пожелаха на асеновградчани, препълнили залата на читалището, приятно гледане на спектакъла.

В ролите се въплатиха артистите Антон Радичев, Мария Статулова, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Милена Атанасова, Деян Мачев-Дидо и Виолета Марковска. Постановката е по текст, писан преди повече от 100 години от гениалния Бранислав Нушич.

Последно променена в Сряда, 01 Октомври 2014 07:39

Comments  

Мариела
+1 #1 Мариела 27-09-2014 09:12
Ако смятате, че четиримата кандидати на снимката са уникалните представители и капацитети и те трябва да управляват, значи нещо не е наред със света.
Quote
DIMITAR
+1 #2 DIMITAR 27-09-2014 09:13
PITAITE DEPUTATKATA KOLKO PARI E OTKRADNALA OT PROEKTI
Quote
oteg4en
0 #3 oteg4en 28-09-2014 18:12
Най-наглите крадци,рекетьор и и престъпници са в тая мръсна мутренска партя...ЕХООО АСЕНОВГРАДСКИ НОВИНИ-СТИГА СТЕ ИМ ЛАПАЛИ ПИШКИТЕ НА ГЕРБ ,ЧЕ ШЕ ВИ СЕ ИСПРИЩЯТ МРЪСНИТЕ ПОДКУПНИ УСТИ ОТ ЛАПАНЕ.....
Quote
коко
-1 #4 коко 02-10-2014 17:19
П. Желязков-общ. сьветник от ПП ГЕРБ подари постановката на сьгражданите си и гражданите на Карлово. Благодарност!
Quote
дружинната
0 #5 дружинната 02-10-2014 17:34
Какво е направила Силвия за Асеновград вече три мандата, а?!
Quote
Rebbeca
0 #6 Rebbeca 24-10-2018 07:44
I have noticed you don't monetize your blog, don't waste your
traffic, you can earn additional cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website
(they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Also visit my blog post - BestHarley: https://FollowKaylene.blogspot.se
Quote
Police
0 #7 Police 24-10-2018 15:03
Rebbeca-POLICE! !!!!!
Quote

Добавете коментар