Стоянка Мутафова играе 600-то си представление

Пред зрителите в Първомай великата актриса Стоянка Мутафова ще изиграе 600-то си представление. На сцената на читалище „Св. Св. Кирил и Методий - 1894" тя ще влезе в ролята на „Безумната лейди Джули". Текстът на английските сценаристи Мортимър и Кук разказва за вдовицата Джули, която напуска градчето, в което живее, за да потърси утеха от сина и снаха си. Тя попада в поредица от комични ситуации, представени от уникалната Стоянка Мутафова в характерната за нея отдаденост на публиката, сила на духа и творческа мощ.

Режисьор на постановката, която се играе вече 20 години из страната е Николай Атанасов. „Стоянка Мутафова беше в стихията си, като магнит привличаше публиката в салоните, изтръгваше жизнерадостен и пречистващ смях. И така животът на този спектакъл продължава вече 20 години...", казва режисьорът. И допълни, че в Първомай публиката ще има възможността да се наслади на неподражаема актьорска игра и незабравими емоции.
Комедията „Безумната лейди Джули" ще се играе тази вечер /26 септември 2014г./ от 19.30 часа в читалище „Св. Св. Кирил и Методий" в Първомай. Входът е свободен.


Добавете коментар