100 бона за 7 читалища в Асеновградско

100 хиляди лева за ремонти ще получат 7 читалища в община Асеновград.

Парите са по спецелени проекти в първата конкурсна сесия на Министерството на културата за целево подпомагане, съобщават от пресцентъра на общината.

Средствата са предназначени за частични ремонти по сградите на читалищата, попълване на библиотечния фонд и техническо оборудване.

Най-големите читалища в селата Тополово, Нареченски бани и Боянци ще получат 90 хиляди лева за ремонтни дейности.

В Червен и Долнослав ще попълнят своите библиотеки с нови заглавия за близо 2400 лева, а читалището в село Избегли ще може да закупи и носии за своя детски танцов състав.


Comments  

ГАЙДАР
+4 #1 ГАЙДАР 08-07-2014 12:10
Скоро прочетох в един местен вестник:
Невероятно: Безработните в асеновградско намаляват.

В първия момент казах, е добра новина.....посл е действителноста ме приземи......по вечето кадърни хора заминаха за чужбина........ градът мизерства.....к метът е с късогледо зрение.......пе тдесет хиляден град или по точно седемдесет хилядна община се управлява от четирима-петима мизерници, крадци, тарикати......п рокуратурата не реагира, или по точно няма кой да я сезира.....и времето минава и всеки ден тези четирима- петима натоварват следващото поколение със още и още нови задължения за изплащане...... ..
Quote
Виа
+3 #2 Виа 08-07-2014 12:15
Съгласен с Гайдар. А за читалищата ЩЕ пачакаме. При тези всичко е ЩЕ.
Quote
Tavrian
+1 #3 Tavrian 11-07-2014 10:12
Заради кризата обемите в строителството силно се свиха и браншът разчита основно на обществени поръчки на държавата и общините и на европейските средства
Quote
Читалищен Плъх
+2 #4 Читалищен Плъх 18-07-2014 15:47
Това са пари хвърлени на ...'В Я Т Ъ Р А .А . А . А'... !!! Тези читалища отдавна не изпълняват функциите на такива ! Всички пари изсипани там за заплати и др. дейности са потънали в пясъците ! Това е неоспорим факт !...
Quote

Добавете коментар