Асеновградската рок банда After Midnight с 1-ви албум

Четвъртък, 20 Февруари 2014 10:47 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Амбициозната българска рок банда After Midnight ще представи дебютния си проект „My deepest secret” за първи път на пловдивската рок сцена.

Музикантите, свирещи модерен рок, ще бъдат кулминацията на петъчната рок вечер в пловдивски клуб.

Напоследък рядко чуваме нова българска рок група да направи пробив в музикалните среди, особено с цялостен албум.

Вероятно и асеновградчаните от групата ще са непознати на мнозина фенове, но качеството на музикалните им проекти вече се оценява високо.

Водещият сингъл  Losing control се завъртя по едно от най-слушаните радиа в България – Radio 1 Rock, а групата гостува и в национален ефир, за да анонсира първия си албум.

“My deepest secret” е авторска творческа концепция, съдържаща 11 песни, като всяко едно от парчетата е композирано от вокала на After Midnight Георги Паунов.

Бъдещите хитове са записвани от бандата в продължение на една година, а финалната обработка на албума е направена от калифорнийското студио Imperial Mastering, което работи с Relapse Records, Century Media Records, Nuclear Blast Records и други доказани студиа и групи.

„Правим музика със сърцата си. Творим сами, борим се сами и въпреки трудностите се опитваме да бъдем най-добрите” – споделя Георги Паунов.

„Музиката ни е искрена, свирим това, което чувстваме и се надяваме, че ще достигнем до сърцата на повече хора. Ние сме After Midnight, защото купонът започва след полунощ. Обичаме Ви, обичайте се и вие” – добавя още той.

After Midnight е рок банда, свиреща модерен рок.

Историята на групата започва през 2009 година, когато трима от членовете й сформират рок формацията Soundbleed.

С развитието на творческите търсения на момчетата и новите идеи, които раждат, през 2012 година се слага началото на един обещаващ музикален проект – After Midnight.

В групата са Георги Паунов – вокал, Георги Ковачев – китара, Георги Аргиров – бас китaра, и Димитър Пенчев – барабани.

Последно променена в Събота, 22 Февруари 2014 12:23

Добавете коментар