vbaeva-2

Премиера на Южна кръв от Йорданка Господинова

Най-превежданата в Русия българска поетеса Йорданка Господинова ще представи новата си стихосбирка в Асеновград утре /22.03./ от 17.30 в НЧ „Родолюбие-1873 г."

С музикално-поетична вечер ще бъде представена стихосбирката „Южна кръв" от Йорданка Господинова в Камерна зала на НЧ „Родолюбие-1873 г."

Творчеството на поетесата ще представи Росица Стойкова, а музикалните изпълнения ще са дело на Виктория Петкова от Школата по пиано при читалището с ръководител г-жа Васка Владимирова. Рецитал по стихове на поетесата ще чуете в изпълнение на Ирина Иванова и Гергана Тоскова.

Йорданка Господинова е родена и израсла в Асеновград, но живее в Кърджали.

По образование е лекар, по душа–поет. Пише от ученическите си години.

Има четири издадени стихосбирки: интимна лирика–прекрасни поетически образци на съвременната любовна поезия „Самодивски клади", „Огънят на любовта", „Южна кръв", и детската стихосбирка „Книжката на Стефчо".

Към момента е най-превежданата в Русия съвременна българска поетеса.


Коментари  

лирично
0 #1 лирично 27-03-2013 10:19
БРАВО! ОТЛИЧНА ПОЕТЕСА!
цитат
Безумно
0 #2 Безумно 23-11-2017 14:10
Каква е тази гадория?Защо тази застаряваща дебела лелка си е помислила,че може да наказва хората с тези гадории?Кой я издава и няма ли цензура за тези безбожни и мръсни писания???Защо хабите хартията???Гади ми се,рядко срещана пумия
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови