vbaeva-2

Пролетта - сезонът на депресията

Дърветата и цветята разцъфват, слънцето се показва, а вие не можете да се зарадвате?

Питате се защо вместо да се усмихнете на топлия ден, вие гледате на него апатично?

Въпреки че повечето от нас асоциират пролетта с приповдигнато настроение и енергичност, се оказва, че то не е повсеместно.

А защо?

По време на по-студените месеци дните са по-кратки, тогава колективното по-неутрално или дори леко подтиснато настроение е обзело маса хора, а за тези, които страдат от депресия е лесно да обвинят времето за своите симптоми. Те също смятат и че с настъпване на пролетта нещата ще се променят.

Често обаче се оказва, че с идването на новия сезон и разцъфването на нов живот, подтиснатото настроение дори се задълбочава.

Наблюдавайки хора с приповдигнато настроение, както и множество снимки на усмихнати лица по социалните мрежи, може да накара човек да се чувства самотен и неразбран.

И въпреки синьото небе и греещото слънце, в нас са се провесили тъмни облаци.

Депресивният човек не може да се зарадва на активностите, които някога са му носели наслада. И докато приятелите и близките му се радват на пролетните дни, депресивният човек гледа отстрани отчаян и изолиран.

Но това не е път без изход!

Потърсете професионална помощ в случай, че се чувствате подтиснати!

Запишете си час за психологична консултация, фокусирана към решения кратка терапия, хипноза:
Виктория Баева
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

+359895838637
Пловдив, бул. Мария Луиза 31
http://www.vbaeva.eu


Comments  

Чомбето
0 #1 Чомбето 07-04-2018 13:53
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
Quote

Добавете коментар