Ромите от Асеновград опитали да газят хора с коли

На част от ромите, били деца и треньори в Асеновград, ще бъдат повдигнати обвинения в опит за убийство чрез прегазване с моторно превозно средство, съобщи наблюдаващият досъдебното производство прокурор от Районна прокуратура Асеновград – Венелин Савов.

Става дума за някои участници от тях, които са опитали да прегазят част от гребците и родителите им пред болницата в Асеновград.

На заседанието в районния съд в града днес се гледат мерките за неотклонение на деветимата роми.

Материали от делото ще бъдат отделени за образуване на ново досъдебно производство и препратени на Окръжна прокуратура Пловдив в чийто ресор е по-тежкото престъпление.

Деветте роми са обвинени в квалифицирано хулиганство, а двама - за нанасяне на средни телесни повреди по хулигански подбуди.

На някои от тях ще бъдат повдигнати и обвинения за закана с убийство.

Вероятно става дума за заплахите, които ромите са отправяли към част от гребците и ротилетие им в социалните мрежи.

Адвокат на част от задържаните роми е Красимир Елдъров.

Според него те също са били с наранявания след побоя.

Последно променена в Вторник, 11 Юли 2017 12:59

Comments  

Useyin
-3 #1 Useyin 30-06-2017 18:00
Zashtom shagi zatvorite vie neznayiteli Che te ako sa vav zatvora sichkite bilgariii sha umrat tova neshto znaitego okey
Quote
глас Български
+3 #2 глас Български 01-07-2017 00:39
циганина тръгнал да заплашва, абе майка ти да еба мангалска,необр азована,миризли ва и гнусна. ако знаеш какво те чака от тук на сетне,ще зачестът самоубиствата в гнусното ви гето.
Quote
БЪЛГАРИН
+3 #3 БЪЛГАРИН 03-07-2017 13:31
ЕБАТИ И НАГЛИЯ МАНГАЛ.КАТО СИ ТОЛКОВА ЕРБАБ ХАЙДЕ ПОКАЖИ СЕ ДА ЕБА МАЙКА ТИ МИРИЗЛИВА.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА В БГ ВРЪЩАЙТЕ СЕ В МАНГАЛСКАТА ВИ ИНДИЯ.САМО ЗА САПУН СТАВАТ МАЙКА ИМ МАНГАЛСКА.
Quote

Добавете коментар