Евелина Апостолова: Постигнатото от ГЕРБ е видимо

Кандидатът за народен представител и областен ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова се срещна с женските структури на ГЕРБ в Стамболийски, Садово и Съединение.
Тя поговори с дамите и разясни акценти в програмата на ГЕРБ за управление.
„Моята амбиция е да стане ясно за всички какво е направеното от ГЕРБ до сега, реализираните проекти, за да могат хората на 26 март да направят информиран избор. Да гласуват отново доверие на ПП ГЕРБ, за да затвърдим постигнатото и надградим".
Апостолова допълни, че цел на ГЕРБ, чрез срещите очи в очи в тази предизборна кампания, е да се противодейства на популизма. По думите й предимство на малките партии е да обещават, когато знаят, че от тях няма да зависи нищо, дори и в коалиция. „Популизмът е опасен и силен по време на избори, за кратко. След това се проваля и в управление, и като опозиция" каза още Евелина Апостолова.
Пред дамите от общинските структури кандидатът за народен представител представи и основния приоритет в програмата на ПП ГЕРБ - образованието. Тя бе категорична, че снизходителното отношение към учителската професия в наши дни е недопустимо.
„Нима не искаме умни, образовани и амбициозни млади хора да се включат в образователния процес на всички нива. Именно те след това ще изграждат подготвени, функционално грамотни хора, които да станат основата на една развиваща се икономиката в бъдеще", каза още Евелина Апостолова. Тя допълни, че в програмата на ГЕРБ в сектор образование е заложено да се осигури подкрепа за учителите, работещи с деца със специални образователни потребности, с деца от уязвими групи, а също така и с талантливите деца.

Последно променена в Сряда, 15 Март 2017 12:02

Comments  

читател
+2 #1 читател 12-03-2017 17:50
Мощно гласуване с №11 за убедителна победа на ГЕРБ над БСП.
Партията Столетница - БСП винаги е водела България до разруха:
или като обяви мораториум по външния дълг и изолира България от света по времето на Луканов,
или като гръмна цялата банкова система и докара хиперинфлация при Виденов и проф. Румен Гечев,
или като гръмна и фалира КТБ при пагубното управление на БСП и ДПС през 2013-14.
Мощно гласуване с №11 за продължаване на дясно-центристк ото управление на България.
Quote
Костов
-1 #2 Костов 13-03-2017 13:17
Комунистите надигат глава,да ги бием с много.
Quote

Добавете коментар