Георги Мараджиев начело на ГЕРБ Пловдив Област

Понеделник, 17 Септември 2018 08:39 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е новият областен координатор на ГЕРБ Пловдив Област, оповести на срещу с актива на най-голямата партия у нас Цветан Цветанов, председател на парламентарната група и зам.-шеф на ГЕРБ.

Мараджиев сменя на поста Розалин Петков, който сам се е отказал поради многото си ангажименти като зам.-кмет по икономика, финанси и здравеопазване на община Пловдив.

Розалин смята, че е доста натоварен и поиска да сдаде управлението на друг човек, който има необходимата енергия, обясни Цветанов. Георги Мараджиев има добра оценка от обществеността за малкото време, в което е кмет на Стамболийски.

Преди да стане кмет на Стамболийски, подкрепен от ГЕРБ, Мараджиев е в частния бизнес. Номинацията му е дошла от повечето от проведените общински събрания на ГЕРБ в областта, след като Петков е заявил желание да се откаже от партийния пост в полза на професионалната си кариера.

Новият организационен секретар на ГЕРБ Пловдив Област пък е кметът на община Раковски Павел Гуджеров, каза още Цветан Цветанов. Той има опит и като депутат, и като бивш зам.-министър, посочи Цветанов.

Ще бъдат оповестени и новите общински районни ръководители в областта и града.

Преди срещата, която е в гранд-хотел Пловдив, той бе посрещнат от кмета на Пловдив и председател на ГЕРБ в града инж. Иван Тотев и самия Розалин Петков, с когото се прегърнаха. Сред посрещачите бе и председателят на бюджетната парламентарна комисия Менда Стоянова.

Новото ръководство се обявява днес на среща с актива на ГЕРБ в Пловдив и областта, на която присъстват депутатите от Пловдив-град и Пловдив-област, кметовете на партията, общинските съветници.

„Ако ГЕРБ ми даде лост и опорна точка, ще обърна Пловдив област", заяви от своя страна новият ръководител на ГЕРБ в Пловдив област Георги Мараджиев и благодари за гласуваното доверие.

„Структурите на Пловдив-град и Пловдив-област ще продължим да работим в синхрон за развитието на нашите населени места и за постигането на още по-добри резултати", категоричен беше кметът на Пловдив и областен координатор на партията в града Иван Тотев.

Последно променена в Понеделник, 24 Септември 2018 11:43

Добавете коментар