ЖГЕРБ Пловдив област проведе общо събрание

Областният ръководител Евелина Апостолова се срещна с общинските клубни ръководители на ЖГЕРБ-Пловдив област. На срещата присъства и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков. Той поздрави дамите и им благодари за активността и добрата работа през изминалата година. „Предстои ни още много работа, трябва ни мобилизация и много хъс, който знам, че притежавате. Разчитам на Вас да запалите хората в общините и да ги накарате да ни повярват и да ни последват, каза Петков. Правителството на ГЕРБ направи много и промяната е видна в общините, макар и трудно понякога населените места се променят към по-добро и хората виждат това, добави още той.

„Вие самите променяте общините към добро, с вашата работа, с решенията и срещите, които провеждате, с акциите и благотворителните дейности Вие карате хората да Ви вярват. Вие всички участвате в обществено-политическия живот на общините, сред вас има общински съветници, председатели на общински съвети и с вашия ентусиазъм и общественозначими каузи населените места се развиват, а така също и привличате нови съмишленици, за което Ви благодаря, каза областният ръководител Евелина Апостолова. „Надявам се да имаме още много добри инициативи и те да са по – полезни за хората, завърши Апостолова.

По време на срещата беше обсъдено свършеното от общинските ръководители и партийни организации по места, проблемите и спънките. Бяха набелязани предстоящи дейности и срещи. От своя страна дамите заявиха своята решителност и готовност да продължат да работят за по-доброто бъдеще на общините.

Последно променена в Четвъртък, 22 Февруари 2018 09:12

Comments  

Костов
0 #1 Костов 11-02-2018 12:56
Жена ми диндо роди син и дъщеря.Благодар я за подкрепата на всички приятели. Аз като баща ще гледам добре децата и майката -диндо.
Quote
Киро бръснар
0 #2 Киро бръснар 13-02-2018 14:26
Честито на Костов и на булката му-диндо.
Quote
Костов
0 #3 Костов 14-02-2018 13:54
Диндо жена ми роди близнаци. Обичам те диндо и искам да ми родиш още деца.
Quote
ogekod,d
+1 #4 ogekod,d 15-02-2018 05:43
МИ КВО СТАНА С СИЛВЕТО ОТ АСЕНОВГРАД. БЕШЕ КМЕТКА, ПОСЛЕ СТАНА ДЕПУТАТКА И ПОСЛЕ НИЩО НЕ СТАНА ОТ НЕЯ. КВО ПРЕИМ СЕГА, А.
Quote
Петърчо
0 #5 Петърчо 15-02-2018 10:04
Честито на К.Костов и на жена му -диндо, която му роди близнаци.
Quote

Добавете коментар