За да спечелиш някого не е задължително да го наречеш Шайката

Кой съм аз да спирам устрема на един нестандартен образ, решил да се упражнява върху името ми с наивната надежда, че така ще стане известен.

Г-н Антон Тодоров има пълно право да търси как още и още да се хареса на онези, които го приютиха в политиката, след като безстрашно ги нарече „Шайка" в авторско произведение преди време. Желая му скорошно пълно и всестранно удовлетворение в изследователската му мисия да проверява къде колко избирателни гласове има подадени за мен на предсрочните парламентарни избори.

Нямам причина да се срамувам от нито един глас в моя подкрепа, същото важи с пълна сила и за ромския етнос. Стотици са онези от тях, които ме познават от години и знаят, че на моята подкрепа като политик , общественик и в лично качество могат да разчитат винаги- на разговор наяве на приемен ден, по телефон или на случайна среща.

Що се отнася до разследването за купуване на гласове, по което съм привлечен, нека и г-н Тодоров има търпение, след като очевидно познанията и юридическата му култура дават видим дефицит. Нямам притеснения, защото очаквам в хода на разследването да бъдат събрани всички онези факти и обстоятелства, убягнали до момента, които ще покажат истината. Нито на политиката, нито на избирателите, нито на правосъдната система гледам като на „Шайка".

Авторът на това произведение обаче едва ли ги приема по този начин. Стискам му палци да се докаже там, накъдето се е засилил, защото има нужда да обнови имиджа си, дори и на чужд гръб. Все пак няма да му е за първи път.

Последно променена в Вторник, 08 Август 2017 08:20

Коментари  

часовникът
+3 #31 часовникът 30-07-2017 08:56
Антон Тодоров,
ако наистиниа си искал да помогнеш на Асеновгргал, би трябвало да напишеш книга;: Шaйĸa, Манол,Заро, Джевжет, Вакрил и дpyгитe. Иcтopия, ĸyлтypoлoгия ............ шест гoдини тe yпpaвлявaxa Асеновград и го пoвляĸoxa ĸъм дънoтo. Гoвopexa зa мopaл, a caмитe тънexa в пopoци и ĸopyпция. Paбoтят и живeят ĸaтo "шaйĸa" - пepcoни, oбeдинeни oт пpecтъпнa цeл.
цитат
koko
+4 #32 koko 30-07-2017 18:54
Кмета обвиняем за корупционни практики/кражба на общински/народн и/пари, също към групата.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови