vbaeva-2

ГЕРБ: Манол Генов трябва да изхвърчи като тапа от НС!

Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Антон Тодоров поискаха оставката на депутата от БСП Манол Генов.

Според  Антон Тодоров Манол Генов „трябва да изхвърчи като тапа от парламента“.

По думите на главния прокурор Манол Генов е човекът, който се е обаждал в полунощ , за да притиска  или оказва влияние на градския прокурор на Асеновград. Ако Генов наистина е правил и това, няма място в българския парламент. Казвам най-общо и  леко афористично, че той трябва да  изхвърчи като тапа от парламента, отсече Антон Тодоров.

Имаме действащ народен представител, чиято политичекка сила през последнага година се изявява като морален стожер. Този депутат е уличен със СРС-та  и доказателства как купува гласове и то в Асеновград, където избухна един от най-големите конфликти през последно време.

Преди това народни представители от парламентарната група на ГЕРБ поискаха от деловодството на Народното събрание доказателствата, с които главният прокурор е пподкрепил искането за снемане на имунитета на Генов.

След като се запознаем с документите ще преценим дали да поискаме оставката на Манол Генов и да призовем председателя на БСП Корнелия Нинова и ПГ на БСП да се разграничи от действията на Генов, защото те казаха, че стоят зад него , заяви Тома Биков.

Генов е обвинен в купуването на 69 гласа.

Днес той е в еднодневен отпуск.

Припомняме, че Генов даде доброволно имунитета си.

Последно променена в Вторник, 08 Август 2017 08:22

Коментари  

Живко-Митничара
+1 #1 Живко-Митничара 21-07-2017 13:32
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Стоян Михов-Старшинат а,Петьо Митев и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда всичките са копелета мръсни
цитат
Ромка
+10 #2 Ромка 22-07-2017 09:06
Нагъл! Ман(г)ол Генов!
ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!
цитат
той
+1 #3 той 23-08-2017 14:27
Трябва Манол Генов да води сбирката за ромите в Асеновград. Той има по-голям опит от Караиванов.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови