vbaeva-2

Бивш командир на Чешнегирово: Ген. Попов ще се бори за вас!

Лесно ще бъде да говоря за ген. Константин Попов, защото ще говоря за човек. Това е човек, който ще се бори за вас и ще има смелостта да ви защитава докрай.

С тези думи бившият командир на авиобазата в Чешнегирово ген. Спас Спасов представи приятеля си и водач на листата на ГЕРБ Пловдив област пред пълната зала със симпатизанти и жители на селото.

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова и Милен Чолев и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

Ген. Спасов определи ген. Канстантин Попов като „човек, който умее да ръководи, така че да бъде уважаван и се вслушва в думите на екипа си“.

Приех да бъда водач на листата на ГЕРБ Пловдив област, защото в програмата на партията има много от нещата, за които аз съм се борил и защото на първо място са поставени хората.

Това заяви ген. Константин Попов пред препълнената зала в с. Чешнигирово.

Той посочи и друга причина за участието си в листата на ГЕРБ Пловдив област – възможност да работи за българската армия от другата страна на барикадата.

Ген. Попов подчерта, че знае колко трудно е хората да бъдат убедени, че армията е стълб на държавността.

Ако няма силна армия – това означава, че къщичката ти се клати, отбеляза той и допълни, че не са много тези, които ще представляват въоръжените сили в парламента.

За да се случат хубавите неща в програмата на ГЕРБ трябва да спечелим изборите, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Пловдив област д-р Христо Грудев.

Той припомни, че на миналия вот за ГЕРБ Пловдив област са пуснати 15 000 невалидни бюлетини, с които е можел да влезе още един депутат.

Д-р Грудев нагледно обясни как трябва да се попълни бюлетината на 26-ти март, като начерта примерна нейна схема на черната дъска.

Той разясни, че бюлетината е валидна, само когато в лявата й част се зачертае номера на партията.

Можете да спрете дотук, но ако ви харесва определен човек от листата, го отбелязвате в кръгчето отдясно, където са преференциите.

Кандидатът за народен представител подчерта, че бюлетината става невалидна, ако някой маркира само преференция в дясната й част, без да отбележи номера на партията в лявата.

Обяснете на вашите близки и приятели, че първо трябва да маркират номера на политическата сила, за която гласуват, за да е валиден вота им, посъветва д-р Грудев присъстващите.

Последно променена в Сряда, 08 Март 2017 17:56

Добавете коментар

Защитен код Обнови