vbaeva-2

Ген. Константин Попов: Каузата ни е България!

За мен е чест да бъда в един родолюбив град – Карлово, градът на Левски. Каузата ни е да работим за Карлово, за Пловдив област, за България и за хората.

С тези думи водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов се обърна към кметовете и общинските съветници от ГЕРБ в община Карлово по време на откриването на предизборната кампания на партията.

На форума присъстваха и Данка Люртова, трета в листата за Пловдивски регион, Минко Кафтански, който е на девета позиция и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

Не съм политик , но знам че хората се измерват по делата си. Ще направим така, че институциите да работят за всички вас, каза още ген. Попов.

Ние внимаваме какво обещаваме, защото знаем, че после хората ще го искат от нас. Затова обещанията на ГЕРБ са ни реални и изпълними, заключи той.

Знам, че заедно с вас успехът ни е гарантиран, отсече ген. Попов сред бурни аплодисменти.

Всички сме свидетели на видимите резултати по регионите по време на нашето управление.
Неслучайно слоганът на ГЕРБ е Реални решения за България.

Това заяви кандидатът за народен представител Данка Люртова.

Тя припомни акцентите в програмата на партията - полицай във всяко населено място, двойно увеличение на учителските заплати, въвеждане на електронна система за намаляване на административната тежест за гражданите, запазване на ВМЗ като 100 % държавна собственост и разработване на проекти за подмяна на ВиК нещо, което ще се случи в 23 населени места в община Карлово.

Ще работя с цялата си душа и енергия за всичко това. Това е моята кауза, надявам се и вие да я подкрепите на 26-ти март, завърши Данка Люртова.

Ще работим за брутен вътрешен продукт 110 млрд. лв. в рамките на целия мандат.

Това каза кандидатът за депутат Минко Кафтански.

Ще подкрепяме тридетния модел чрез намаляване на финансовите помощи на лица с повече от 3 деца.
Въвеждане на мълчаливо съгласие като мярка срещу корупцията на по-ниските етажи на властта и приемането на нова конституция са също сред приоритетите на ГЕРБ, изтъкна Кафтански.

Той припомни, че кабинетът на ГЕРБ за пръв път е създал самостоятелно министерство на туризма, защото е оценил потенциала на туристическата индустрия като мотор на икономическия растеж.

2016 бе рекордна с над 8 200 000 млн. и 6, 2 млрд. приходи български и чуждестранни туристи. Целта е утвърждаване на България като целогодишна туристическа дестинация и влизането ни в Топ 5 на Европа, посочи Кафтански.

Листата е много балансирана, доволен съм, че в нея намериха място професионалисти и доказали се хора, каза областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

Вярвам, че всички ние като екип ще работим активно, за да постигнем по-добри резултати за област Пловдив, отбеляза още Петков.

Последно променена в Сряда, 01 Март 2017 13:22

Добавете коментар

Защитен код Обнови