vbaeva-2

Зов за помощ на млад българин!

Приятели, днес получих това писмо от мой много близък човек - казва се Христо Николов, някои от вас го познават. Препращам писмото му до всички вас - прочитайки го, ще разберете основанията ми. Уви! Съдбата праща понякога такива изпитания, за които човек няма време да се подготви - така е и сега. Трябва да се бърза, защото инак всичко би било загубено... Аз ще направя каквото мога - вярвайки, че малките капки правят океана. Това ни пише нашият редовен читател Ангел Ангелов, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Ето и писмото на Христо:
"Приятели, пиша ви с молба за помощ за близък човек – Иван Арнаутски. Случаят е доста банален, дотолкова доколкото може да се случи на всеки от нас. При Ванко е станало на 16 години – раково образувание в областта на таза с изключително бързи усложнения. Докторите го отписват, дори познати спират майка му на улицата с въпроса “Верно ли Ванко умря?”

За радост, чрез Интернет майка му бързо разбира, че има места и специалисти по света, чрез които подобно лечение е възможно. Срещу пари
естествено. След куп перипетии, откази, недоразумения от страна на българската държава, майка му все пак успява да осигури средства чрез Комисията за лечение в чужбина. В тези трудни моменти много отзивчиви българи също им подават ръка.
Осъществят две серии тежка за всеки организъм химиотерапия, както и сложна, но изключително успешна операция във Франция. В момента Ванката се нуждае от събиране на средства за последния етап от лечението му – лъчетерапия, която трябва тотално да унищожи разсейките и да го излекува напълно. Последна, но изключително важна процедура.
Обръщам се с лична молба към всеки, който има възможност да помогне на Ванко. Кой с колкото може. На тези две страници
http://www.save-darina.org/content/view/527/1/
http://www.save-darina.org/content/view/528/171/
ще намерите дарителските сметки, как да осъществите плащане чрез ePay.BG, документация, отчет на дарените средтсва, както и повече информация за самия Ванко.

БЛАГОДАРЯ !!!

Поздрави,
Христо Николов"


Добавете коментар

Защитен код Обнови