Заловиха апаш задигнал 1000 лв от кола

Сряда, 04 Септември 2019 16:14 | | Печат | Е-мейл | 57 Коментирай

След активно разследване асеновградски полицаи разкриха извършител на кражба в село Тополово. Работата по случая започнала на 22 август, когато било установено, че от лек автомобил „Нисан“ липсва оставена без надзор мъжка чанта с над 1000 лева и лични документи. При проведените оперативни действия служителите влезли в дирите на 24-годишен криминално проявен местен жител, който бил задържан за едно денонощие. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Асеновград на младежа е повдигнато обвинение, приведен е в ареста за срок до 72 часа.

Последно променена в Вторник, 17 Септември 2019 15:14

Comments  

Петър Пейчев
-2 #51 Петър Пейчев 21-09-2019 16:16
Лицето, което се представя за измисления Валентин Марков Педерасов изглежда не си пие редовно хапчетата. Абе лъжец мръсен нали ти казах, кой е президент на ФК Векта е господин Петър Никленов и аз съм разговарял с него. А с тебе Вале за какво да разговарям след като ти си малоумник и лъжец, който се представя за друг човек. Пий си редовно хапчетата Вале защото утре можеш да си помислиш, че си космонавт. Пишеш едни и същи глупости и повтаряш написани вече неща като папагал. То бива, бива ама такъв малоумник като теб няма на света. Вале иди и се прегледай при друг психиатър, той акъл не може да ти даде, защото си тъп по рождение, но ще ти смени хапчетата малоумнико.
Quote
Петър Пейчев
-2 #52 Петър Пейчев 21-09-2019 16:26
А за телефона, който си написал да ти кажа се свързах с него и отговаря Валентин Педала от Скобелева майка. Това явно си ти Вале, ах ти палавнице. Моят телефон е 0888334566 и се обаждам аз и не съм анонимен мишок като теб Вале. Забрави за номера със скритите номера, така правиш ти курво страхлива, криеш си името и телефона.
Quote
Валентин Марков
0 #53 Валентин Марков 21-09-2019 17:28
Петърчо дъртия ерген е говорил и с извънземни,от много чекий Петърчо е умопобъркан.Жен а не е любил през живота си,само чекий и онанизам приктикува мишинчето жалко.Е чат пат ходи на скобелева майка да заработи по някой лев.Верно е че е най големия Анален лихвар,надупва се и ти дава кредит на лихва,ХАХАХАААА АА Дърт ергенинооооо петърчо костов е дърт ЕРГЕН И СТРАХЛИВА МИШКА.Редовно го чупят от бой.Звънни ми бе РАФИНИРАН ИДИОТ.Петърчо ДЪРТ ЕРГЕНИНО
Quote
Петко Токата
0 #54 Петко Токата 21-09-2019 17:32
Петърчо Психично болно момче само с циганета се ебе.Гоце Делчев 75,живея.Ела пак да ти смачкам грозната муцуна,да видим дали пак ще крадеш гащите на бабите от махалата
Quote
Костов
-2 #55 Костов 21-09-2019 19:39
Нещастник пиши си името бе мърша.И да знаеш, че аз Кольо Костов имам една жена и това е Петърчо Помака. Петърчо ми е женичка и си го поебавам често за да ми роди още деца. Петърчо е добра майка, но има малка пишка. . Петърчо ще ми роди близнаци и си го обичам педала.
Quote
Костов
-2 #56 Костов 21-09-2019 23:16
Горният коментар е анонимен педал, който пише под чуждо име. Абе нещастник толкова си прост, че не можеш да измислиш нещо. Глупако, тези думи, които преписваш съм ги писал още преди години. Измисли нещо, бе малоумнико. Петърчо ви хвана по бели гащи, че лъжете за президента на Векта. Толкова сте прости, че една лъжа като хората не можете да измислите с пилешките си мозъчетата. Диндо ми е жена и ми роди близнаци. Диндо си го обичам и си го поебавам често за да ми роди още деца. Диндо има малка пишка, но е добра майка. Това е оригинала тъпако, но ти си неграмотен и дори не можеш да го препишеш правилно.
Quote
Петър Пейчев
-2 #57 Петър Пейчев 21-09-2019 23:26
Ама вие наистина сте много, ама много тъпи. Повтаряте неграмотно написани изречения. Пишете не свързано малоумници. Тоя дето пише под името Валентин Марков пък става за смях. Глупчо пиши друго име. Разбрахме, че не си президент, а педал. А анонимен педал Петко токата (курвата )живее на Гоце Делчев колкото Валентин Марков е президент.
Quote

Добавете коментар