Асеновградчани се жалват на д-р Грудев от сметосъбирането

Народният представител от ГЕРБ Пловдив област д-р Христо Грудев се срещна с граждани на Асеновград. По време на откритата приемна  те се оплакаха от сметосъбирането в община. По думите им около контейнерите е пълно с боклуци, които дни наред не се извозват, а по пътя за околовръстното шосе са разпиляни купища битови отпадъци. Хората изразиха притеснението си от разпространението на зарази и помолиха за съдействие д-р Грудев.

Той от своя страна обеща, че ще проучи проблема и възложи на общинските съветници от групата на ГЕРБ да проверят сделката за сметосъбирането в община Асеновград и работата на депото за отпадъци.

Според информацията от гражданите то е препълнено, а все още не е започнало изграждането на втори котлован. След приемната д-р Грудев се срещна с общинските съветници, с които обсъди най-важната сесия, а именно приемането на бюджета и инвестиционната програма на общината.

По време на разговорите стана ясно, че групата на ГЕРБ няма да подкрепи бюджета заради недоброто изпълнение на инвестиционната програма и огромната задлъжнялост на общината.

 

 

Последно променена в Събота, 09 Февруари 2019 12:30

Comments  

Светлана
0 #1 Светлана 29-01-2019 20:26
Къде е Начева? Миналия път беше на първата снимка. Съсипа Общ.банка тази некадърница сега и общината ще съсипе.
Quote
БОРИЛ
-1 #2 БОРИЛ 16-03-2019 18:46
Никога повече ГЕРБ
Quote

Добавете коментар