vbaeva-2

Отговор на община Асеновград за осветлението в Боянци

Във връзка с публикувана информация в asenovgrad-online.com относно уличното осветление в кв. „Животновъдни ферми”, с. Боянци, Ви предоставяме следната информация:

Изграждане на улично осветление в кв. „Животновъдни ферми”, с. Боянци, община Асеновград е преходен обект в Инвестиционната програма на Общината за 2018 г. на стойност 7 000 лв. Изграждането на осветлението бе по предложение на кмета на с. Боянци инж. Димитър Димитров. Към този момент е извършено следното:

-        Доставка и изтегляне на усукан проводник 2x16 mm2 по въздушна електро мрежа за 3 087 лв.

-        Доставка и монтаж на осветителни тела за улично осветление 70 W Na (със светлоизточник) 10 бр. на стойност 862 лв.

-        Доставка и монтаж на опъвателни и отклонителни клеми за усукан проводник на стойност 834,48 лв

 В В деловодството на Община Асеновград постъпи докладна записка от кмета на с. Боянци инж. Димитров относно публикуваните статии.

В своето изложение той категорично и недвусмислено коментира изнесените от сайта факти като неверни.

С оглед на максимална обективност и коректност, прилагаме цитат от докладната на инж. Димитров:

„През 2008 г. и по- следващите години, когато д-р Грудев беше кмет, депозирах докладни да освети въпросния квартал „Животновъдни ферми”, но резултат нямаше. Лицето Йордан Желев, който си позволява да благодари от името на своите съселяни на депутата д-р Грудев, е председател на партията им ГЕРБ в с. Боянци. По моя докладна от 2016 г. за Инвестиционната програма за 2017 г. Общински съвет- Асеновград гласува 7000 лв. за въпросното осветление, но това беше изпълнено през месец юни 2018 г. като преходен обект”. 

Към днешна дата ЕрЮг /EVN/ изграждат външно електротабло в посочения квартал, с което да бъдат захранени уличните осветителни тела.          

Последно променена в Сряда, 01 Август 2018 16:00

Comments  

Чомбето
+1 #1 Чомбето 01-08-2018 16:55
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките са копелета долни целия град е проплакал от тях.
Quote

Добавете коментар