vbaeva-2

Ангел Цигарката загина след скок от моста

Мъж загина след като падна от моста на кооперативния пазар в Асеновград. Инцидентът е станал преди по малко от час. Човекът е 54 годишен и има  психични проблеми. Името му е Ангел, известен в града с прозвището Цигарката, пише dcnews.bg Той живее в квартал „Баделема“ в града.

 Ангел нееднократно е засичан да се качва по парапета на моста и да се прехвърля между стълбовете, като е заплашвал, че ще скочи от там. Последният случай е преди  Коледните празници, когато Цигарката за малко да полети в реката. Тогава го спасиха двама асеновградчани,  които му помогнаха да слезе от парапета на моста. 

Най-вероятно става дума за подобен случай, който този път е завършил фатално. При падането мъжът се е ударил в камъните по речното дъно и е загинал на място.

Тялото му все още е в реката. Очаква се трупът да бъде изваден от екипи на „Гражданска защита“ и Спешна помощ.

 

Последно променена в Четвъртък, 12 Юли 2018 08:54

Comments  

ФАКИРА
0 #1 ФАКИРА 05-07-2018 13:08
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките са копелета мръсни защо полицията не ги арестува целия град е проплакал от тях.
Quote
Чомбето
+1 #2 Чомбето 19-07-2018 11:54
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките са копелета долни целия град е проплакал от тях.
Quote

Добавете коментар