vbaeva-2

Асеновградчани се жалват на д-р Грудев от тежкия трафик

Д-р Грудев се срещна с жители на общината, които поставиха предимно проблеми от личен характер, както и свързани с инфраструктурата и трудното придвижване  в града заради ремонтни работи. Народният представител обясни, че разкопаването на града е свързано с проекта за Водния цикъл, който в момента е в застой заради липса на средства.

Той уточни, че местната власт  има проблеми  с разплащането с изпълнителите на строителните работи заради наложени финансови корекции от ВАС поради неправилно проведени обществени поръчки.

Тази тема бе основна и на срещата с общинските съветници от ГЕРБ-Асеновград.

С тях д-р Грудев обсъди предстоящата сесия и реакциите на съветниците, във връзка с наложените санкции на община Асеновград.

Последно променена в Неделя, 01 Април 2018 10:30

Коментари  

Чомбето
0 #1 Чомбето 27-03-2018 20:08
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
цитат
Жител
0 #2 Жител 27-03-2018 20:58
Стига сте се излагали...кои са тези, които се жалват?
Дамата, която обикаля по цял ден пеша с кученце и още двама пенсионери от вашите редици. Най-потърпевш е Коцето Яков, като цяло най-натоварено е пред тях, сигурно затова сте събрали всички общински съветници, че чак и Председателя. Започваме да се съмняваме последно на кой шлифера държи-на Зяпрянови ли, на Грудев ли или пък на Чакъров?!
цитат
джени
+2 #3 джени 27-03-2018 22:36
Всички са недоволни! Напрежението в града е огромно ! Говори се масово, че в общината група управляващи крадат милиони. Служителите знаят и също са бесни. Отново ще има проверки и вече няма торби и мърдане ! Нагласени граждански договори....... ... предстои. Служителите знаят много и споделят. Уплашени са.
цитат
petarcho
+1 #4 petarcho 28-03-2018 02:36
komunistite ne trqbva ve4e da upravlqvat grada
te ne mislqt za grada a samo kak da kradat kakto Dindo i negovite rodnini cigani ot mahalata
цитат
Костов
0 #5 Костов 28-03-2018 09:11
Диндо крадеше, но сега като роди си гледа децата. Обичам диндо и си го поебавам често за да ми роди още деца.
цитат
БОРИЛ
0 #6 БОРИЛ 10-05-2018 22:53
То беше ясно че ще разкопат улиците и парите ще свършат, това са трикове на GPGrup = ГЕРБ . Всички градове по водния цикъл са по тази схема за крадене.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови