vbaeva-2

Депутатът д-р Грудев: Пада роумингът на Балканите

Народният представител д-р Христо Грудев разговаря с младежите от ГЕРБ в присъствието на общинския клубен ръководител на МГЕРБ-Асеновград Димитър Терзиев и представители на общинското ръководство.

Основна тема бе предстоящото европредседателство като акцент бе поставен на темата за развитието на Западните Балкани.

Народният представител подчерта, че само силен лидер като Бойко Борисов би могъл да бъде гарант за стабилност на региона и това се доказва от срещите, които проведе министър – председателят в последните месеци.

Грудев допълни, че правителството прави всичко възможно да бъдат намалени таксите за роуминг като изтъкна, че именно младите хора пътуват най-много и ползват тази услуга.

Той допълни, че по думите на министър Московски предстои в най-скоро време да бъде подписан Меморандум на ниво правителство за отпадане на таксите за роуминг за страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Република Македония, Сърбия и Черна гора.

Дoĸyмeнтът щe дaдe възмoжнocт нa oпepaтopитe дa пoдпишaт cпopaзyмeния пoмeждy cи, ĸoeтo щe дoвeдe дo нaмaлявaнe нa цeнитe, каза още Христо Грудев.

По време на разговора бяха начертани и основните приоритети пред общинската структура и бъдещи инициативи. Народният представител уточни, че приоритет на ГЕРБ е спечелването на предстоящите евроизбори, както и местните такива и трябва да се започне активна работа още сега.


Коментари  

Радула-Пумака
0 #1 Радула-Пумака 12-12-2017 12:19
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,чер ния мангал Танка,Стоян Михов-Старшинат а,Петьо Митев и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда все копелета мръсни.
цитат
Петърчо
-1 #2 Петърчо 12-12-2017 14:43
Мръсниците са! Цитит от Радула-Пумака:
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунгата,Таня Демерджиева-Мунговица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунгети,Албен Юнаков-Алчо,черния мангал Танка,Стоян Михов-Старшината,Петьо Митев и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда все копелета мръсни.
цитат
dindo
-1 #3 dindo 12-12-2017 19:40
utre trimata glupaci petar4o==oligof rena...k.kostov ==bokluka...van gela ==pedala.da vi prebia..
цитат
dindo
-1 #4 dindo 12-12-2017 19:52
utre v 13.00 pred surov supera da vi prebia paraziti==izrod i=mishoci elate trimkata
цитат
dindo
-1 #5 dindo 12-12-2017 20:12
omraznahte na horata s glupostite mishki pishete si istenskite imena gnusni seliani paraziti da vi prebia
цитат
Петърчо
-1 #6 Петърчо 13-12-2017 09:11
Диндо ще ми роди близнаци и аз честичко си го поебавам. Много мазен задник има педала мръсен диндо.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови