vbaeva-2

ГЕРБ против прекалени правомощия на Караиванов

Народният представител Христо Грудев се срещна с асеновградчани.
Липсата на работа и бюрократични неуредици пред бизнеса бяха част от споделените проблеми от жителите на община Асеновград.
Д-р Грудев пое ангажимент да провери защо бизнесмен, търгуващ с гръцки стоки, трябва да ги обмитява в южната ни съседка, а не в България.
По думите на търговеца това му създавало доста забавяне и тревоги. Друг основен проблем се оказа изграждането на Водния цикъл в града.
Пред народния представител бе споделено, че има огромно гражданско недоволство заради начина на организация и самото изграждане на съоръженията.
Асеновград е разкопан от край до край, споделиха жители на населеното масто, а задръстванията правят придвижването ужасно.
По думите на хората фирмите не работят в синхрон и това забавя още повече работата по Водния цикъл.
Д-р Грудев обясни, че при един такъв мащабен проект няма как града да не е разкопан, но работата по него и контрола се организира изцяло от Общината.
Ето защо хората трябва да потърсят отговор на въпросите си от общинската администрация. Народният представител поговори за тези проблеми и с общинските съветници от ГЕРБ. С тях той обсъди и предстоящата сесия.
Оказа се, че ще бъде предложена за гласуване точка, с която се дават огромни правомощия на кмета на общината.
Представителите на ГЕРБ споделиха, че ще се въздържат да я подкрепят, тъй като имат съображения.

Последно променена в Сряда, 15 Ноември 2017 09:16

Коментари  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 24-10-2017 14:59
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка,Албен Юнаков-Алчо,Пет ьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
цитат
Ясен Христев
+1 #2 Ясен Христев 30-10-2017 08:25
Абе, къде е Батко?
Ти остави Батко, ами къде е Силвия?
цитат
Ясен Христев
+1 #3 Ясен Христев 30-10-2017 08:27
Абе, къде е Силвия?
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови