vbaeva-2

18-годишен бие, граби и блудства с баба

18-годишният Страхил Симеонов застава пред Окръжен съд Пловдив утре по дело за присвояване, грабеж с употреба на сила и противозаконно отнемане на моторно превозно средство на пенсионерка. Той е обвинен и в опит за блудство с 80-годишната потърпевша.

На 16 август в с. Ахматово Страхил Симеонов, който на три пъти е осъждан за грабежи с влязла в сила присъда, извел от дома й 80-годишна жена, като поискал да го закара с лекия и автомобил Мазда до гориста местност, за да помогне на майка му.

Пенсионерката се съгласила и когато стигнали до мястото, тя дала мобилния си телефон на Симеонов, който го използвал, но не го върнал.

След това младежът пребил бабата в гората, отнел и златен ланец с кръст и златен пръстен.

Изоставил я в безпомощно състояние и с автомобила й потеглил към с. Ахматово, където катастрофирал, а впоследствие и се укрил.

На 17 август 2016 г. жената е на пътя между с. Ахматово и близкото село Поповица.

Симеонов е задържан от полицията на 21 август в Пловдив.

На 22 август той е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Страхил Симеонов е подсъдим за:

1. В периода 16-17.08.2016 г. на три пъти, при условията на продължавано престъпление и при условията на повторност, след като е бил осъждан с влязла в сила присъда за друго такова престъпление, в немаловажен случай, е отнел чужди движими вещи от владението на М.П., без нейно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, на обща стойност 65,50 лева.

2. На 16.08.2016 г. към 17,00 часа в землището на с. Ахматово, на предела между местността Къс дере и Ходжево дере извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвокупление по отношение на лице, навършило четиринадесетгодишна възраст – М. П., 80 г., чрез употреба на сила и чрез използване на безпомощното му състояние – 100% степен на увреждане с чужда помощ – престъпление по чл. 150, ал.1 от НК.

3. На 16.08.2016 г. към 17,00 часа в землището на с. Ахматово, на предела между местността Къс дере и Ходжево дере, е отнел чужди вещи на обща стойност 866,00 лева, от владението на М.П., с намерение противозаконно да ги присвои, като е употребил за това сила и грабежът е бил придружен с причиняване на средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на пето, шесто, седмо и осмо ребро вдясно и счупване на девето ребро вляво, довело до трайно затрудняване движенията на снагата на същото лице – престъпление по чл. 199,ал.1 т.3, вр. чл.198, ал.1 от НК.

4. На 16.08.2016 г. към 17.00 часа часа в землището на с. Ахматово, на предела между местността Къс дере и Ходжево дере противозаконно е отнел чуждо моторно превозно средство – лек автомобил „Мазда", модел 323, от владението на М.П. без нейно съгласие с намерение да го ползва, като е последвала повреда на превозното средство в размер на 828,00 лева и то е било изоставено без надзор, деянието е извършено повторно, след като деецът е бил осъждан с влязла в сила присъда за друго такова престъпление и за отнемането на превозното средство е употребено заплашване – престъпление по чл. 346, ал.5, вр.ал.2 т.1 и т.2, вр. ал.1, вр. чл. 28, ал.1 от НК.

Последно променена в Петък, 13 Октомври 2017 08:46

Коментари  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 08-10-2017 09:33
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови