vbaeva-2

ЖГЕРБ – Пловдив област проведе общо събрание

Областният ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова събра дамите от областта, за да обсъдят  актуалната политическа ситуация  и предстоящи инициативи. 

 

„Аз съм убедена, че организацията на Жени ГЕРБ  може да бъде двигател за развитието на цялата  областна структура, за прокарването на идеите на политическа партия ГЕРБ, както и за това заедно да направим общините по-добро място за живеене, каза по време на срещата Апостолова. Тя обсъди с дамите програмата на социалното министерство „Родители в заетост“. Апостолова посочи, че програмата е насочена към родителите, които искат да се върнат по-бързо към професията си, а децата им не ходят на ясла или детска градина. Основната й цел  е осигуряване на по - доброто съвместяване на професионалния с личния живот на родителите с малки деца и предоставяне на заетост на безработни. В хода на разговорите стана ясно, че организационният секретар на ЖГЕРБ-Пловдив област Катя Алова ще една от първите в областта, които ще се възползват от възможностите на програмата. След месец тя ще се върне на работа, а детето й ще бъде гледано от нейната свекърва, която ще получава и пари за това.

Евелина Апостолова  обсъди с дамите и възможността да продължат  инициативите в областта за почистване и облагородяване на детски площадки, паркове, места за игра и отдих докато времето позволи.

 

По време на събранието дамите обсъдиха и проблемите, които стоят  пред общинските структури, както и възможностите за тяхното разрешаване.  В края на срещата  беше проведен импровизиран кулинарен конкурс. Всяка от жените беше направила собственоръчно вкусно лакомство.  

Последно променена в Петък, 13 Октомври 2017 08:43

Добавете коментар

Защитен код Обнови