vbaeva-2

Хр. Грудев: Всеки човек заслужава вниманието ни!

Народният представител от ГЕРБ Пловдив област Христо Грудев: „Трябва да сме близо до хората, за да чуваме и решаваме техните проблеми"

„Време е да мобилизираме структурите, от сега трябва да мислим за местните избори и да бъдем близо до хората. Всеки човек е значим и заслужава нашето внимание ", каза по време на откритата си приемна в Куклен народният представител от ГЕРБ Христо Грудев. На срещата с жители на общината присъстваха и общинският ръководител на ГЕРБ - Куклен Борислав Аргиров, председателят на Общинския съвет – Пламен Гошев, общински съветници от ГЕРБ.

Д-р Христо Грудев поздрави общинското ръководство за това, че е близо до хората и решава проблеми, дори и когато няма избори.

Оказа се, че след като жители на село Добралък са се оплакали на представителите на ГЕРБ в Куклен от липсата на дърва за огрев, проблемът е бил своевременно решен със съдействието на народния представител от ГЕРБ генерал Константин Попов.

За съдействие е бил потърсен и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков.

С негова помощ е бил решен проблемът с асфалтирането на компрометирана пътна отсечка отново в село Добралък.

След смяна на остарял водопровод в селото е било необходимо полагането на нова настилка.

Петков е разговарял с изпълнителя на ремонта на пътя Пловдив - Асеновград и е осигурил асфалтирането, каза още Христо Грудев.

Той подчерта, че когато кмет и общински съветници и народни представители работят заедно, се случват видими неща в общините. Така със съвместни усилия и по инициатива на общинския ръководител на ГЕРБ-Куклен Борислав Аргиров в парка на Куклен е изградена нова чешма, която утолява жаждата на хората в летните горещини.

Пак по инициатива на общинското ръководство до края на септември ще бъде изградена беседка в Банища махала, където да се събират възрастните хора. Д-р Христо Грудев обеща на хората, че срещите с жителите на общината ще продължат по малките населени места. Предстоят открити приемни в селата Гълъбово, Руен, Добралък, Яврово и Цар Калоян.

Последно променена в Вторник, 26 Септември 2017 10:52

Коментари  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 19-09-2017 12:19
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови