vbaeva-2

И Борисов удари по БСП заради Манол Генов

Аз суджук не ям, имам високо кръвно. Близките ми го знаят това. С тези думи премиерът Бойко Борисов коментира действията на бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, който е обвинен от прокуратурата, че е рекетирал бизнесмен за 4 тона суджук, като е използвал името на премиера.

Всеки негодник незабавно е изритван и от парламента, и от партия. Искам да попитам как БСП ще обяснят това чудовищно престъпление за купуване на гласове, защо техният депутат е още в парламента, запита премиерът, визирайки народният представител от Пловдив област Манол Генов.

Ако ГЕРБ беше купил гласовете в Пловдив и Асеновград, какво щяхте да ни направите нас. Този депутат гласува закони вече 1 месец, а нашият на секундата изчезна, отсече Борисов.

Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партият, каза още той.

Когато разбрах, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме престъплението и сме го дали на прокурора, добави министър-председателят.

Той смята, че точно такива съпротивителни сили трябва да имат държавата и институциите без значение от коя партия е народният представител.

ГЕРБ е пример в това отношение, докато БСП не предприема нищо спрямо своя депутат, който е купувал гласове в Пловдивско за парламентарните избори, заключи Борисов.

По думите му, твърденията, че се връщат годините на насилието е преекспонирано, а сигурността на гражданите е гарантирана.

Първо невинаги това, което се вижда, е това, което е, ще видим какво ще излезе от разследванията. Много е угодна тази тема, че се връщали тези години. Разбирате ли колко не им харесва ръста в икономиката, нулевата инфлация и инвестициите. Това не им харесва. Каква е алтернативата? БСП и ДСП ли, попита риторично министър-председателят.

Последно променена в Вторник, 08 Август 2017 08:20

Коментари  

Живко-Митничара
+1 #1 Живко-Митничара 28-07-2017 17:01
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Стоян Михов-Старшинат а,Петьо Митев и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда всичките са копелета долни.
цитат
kaka
-1 #2 kaka 28-07-2017 17:40
A men me E Sram ot takiva kato Teb Boiko. Jalak i ti i Tzetzo. No ste doide nai skoro strashnia Sad i Za Vas dvamata koito ograbihte tolkova Busnesi.
цитат
aaaa..
-5 #3 aaaa.. 28-07-2017 17:49
Явно и Вие г-н Борисов сте безсрамник и лъжец за да говорите за морал в партия ГЕРБ - две несъвместими неща. В цялата страна вашите депутати и членове на партията ви са такива, само с рекет и изнудване се занимават. Крадете и обирате народа си както и турчин не го е правил и после говорите за морал и евро атлантически ценности - наглост и лицемерие!!!!!! !!!!!
цитат
фиче
+6 #4 фиче 28-07-2017 19:06
Дааа срамът и щетите за Асеновград са огромни и не въстановими. Кмета Караиванов обвиняем за корупция, архитекта също, а и други от общината са обвиняеми. Явно така се е работило. Самозабравиха се.
цитат
Спящата красавица
+3 #5 Спящата красавица 29-07-2017 15:00
Скандалът със суджука е по скоро една измамничеса проява на един тарикат-мошенни к, които вече е бита карта и няма никаква влияние и никакво отношение в региона където е избран. Прави чест на премиера, за своевремнната и адекватната реакция и прилагане на правилното решение, за отстраняване на този индивид Живко Мартинов.
цитат
ivan
-1 #6 ivan 29-07-2017 21:21
Anisto ne kazvate za izdinkata valeri simeonov kolko oste ste go traete g premier
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови