vbaeva-2

М. Генов: Не може аспиринът ни да е 3 пъти по-скъп от Испания

Манол Генов, БСП: В сегашния вид на българското здравеопазване, който Москов и Борисов създадоха, липсват всякакви принципи на равнопоставеност, достъпност и качество на медицинското обслужване.- това каза канидатът за народен представител пред избиратели в Новаково, община Асеновград. Ние от коалиция „БСП за България" ще променим това. Ще премахнем всяка подигравка с българските граждани, която ГЕРБ създаде чрез наглите си машинации в държавния апарат. Едно от първите неща, които ще променим, е да премахнем пръстовите отпечатъци в болниците- нещо, което искат и самите лекари и медицински сестри, защото ще облекчи работата при приема на пациента.
Ще работим за осигуряване на напълно безплатно и достъпно медицинско обслужване на здравноосигурените лица и за премахване на скритите начини за допълнително заплащане в кабинетите. И още нещо, не може аспиринът у нас да е три път по-скъп от този в Испания например! В БСП искаме да променим лекарствената политика на страната ни, защото българинът заслужава качествени и достъпни лекарства - за пенсионери, за малки деца, за всички.
Хората в Новаково се обърнаха към Манол Генов с думите:"Крайно време е на министерските постове да се поставят експерти, а не като Бойко да ни слага социолози в МВР! Затова я докарахме до тук държавата!". Кандидатът за народен представител им обясни, че в тази връзка приоритетна задача ще бъде формирането на система за вътрешна сигурност и обществен ред, която да гарантирта спазването на личните права и собствеността на гражданите. Тук основно място за сигурността по селата ще заеме разработената от БСП „полицейска карта", при която в районите на малките населени места се създават нови постове с постоянен жандармерийски или полицейски състав.


Коментари  

Шуманов
+3 #1 Шуманов 20-03-2017 18:14
Манол Генов и кмета на село Червен Наско Игнатов откраднаха парите за водоснабдяванет о на селото близо 800000лв и сега всички в Червен миришат и нямат вода това е БСП
цитат
Костов
0 #2 Костов 21-03-2017 16:54
Диндо е мъжка проститутка и също мирише.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови